SOŠ a SOU Česká Lípa pekly HTSS dort

Zatímco by člověk čekal, že nejvíc vám srdeční tep povyskočí na HTSS akci při turnaji, Česká Lípa si připravila v tomto ohledu závan čerstvého vzduchu. Vzduchu, který jste nemohli nabrat do plic, protože jste nesli počítač až do pátého patra. To ale mluvíme o nejmenší překážce toho dne. Po silné improvizaci volala i situace v samotné učebně, kde HTSS měl proběhnout.

Učebna na SOS a SOU

Potíže neminuly ani zdánlivě samozřejmé zapojení již tradičních Fujitsu strojů do školní sítě. HTSS technický dort se pyšnil i třešničkou navrch v podobě získávání oprávnění ke vstupu do hry pro studenty – předběžné testování Hearthstone totiž proběhlo pouze z účtu učitelského. Prosím? Že dort není dortem bez šlehačky? Nainstalovaný BN bez Hearthstonu shledali jistě všichni přítomní postačujícím. Ani slavný pejsek a kočička nedokázali přijít s takovou pochoutkou.

Zápas v HTSS

SkillZone tým spolu s místním IT učitelem ale začali ukrajovat z výše zmíněného cukrářského díla s rozmyslem a chladnou hlavou. Zprvu turnaj spatřil první bojovníky pouze na noteboocích organizátorů za 3G mobilního připojení zatímco se pracovalo na komplexním řešení. Situace si nakonec vyžádala prozatímní admin účty pro zúčastněné. Tím naštěstí pořadatelé srovnali pomyslný hořkosladký dort se zemí. Pevné odhodlání ze strany hráčů i vedení tak zvítězilo a nakonec se ze svých respektivních bronzových, stříbrných a zlatých pozic mohli těšit další tři hráči.

První místo doprovázely dvě hry – Blackhole pro PC a Fifa 15 na Play Station 4. Stříbro ocenili pořadatelé tričkem Wildstar a Antivirem Kaspersky a dary neminuly ani třetí vítěznou příčku – tentokrát ve formě kšiltovky DX Racer a karetního balíčku Assassin's Creed.

Výherci SOS a SOU

Výsledné umístění finalistů:

  • 1. místo: Tomáš Brabec
    • PC hra - Blackhole
    • PS4 hra - Fifa 15
  • 2. místo: Lukáš Hon
    • triko - Wildstar
    • Antivirus Kaspersky
  • 3. místo: Martin Lát
    • kšiltovka - Dx Racer
    • karetní balíček Assassin´s Creed


Naposledy upravil/a HTSS-Jump 17.02.2016 v 00:30:44.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet