Shrnutí turnaje Connect IT Blizzfan Cup #1 od vítěze…

  Connect IT    pandapple    eclot   

V sobotu 11. 3 se odehrál náš první Blizzfan Cup. Zúčastnilo se celkem 15 hráčů a na celém turnaji vládla pohodová atmosféra.

 

Po dohodě hráčů se změnil formát turnaje z původně avizovaného double elimination na swiss + playoff top 8.

Průběh turnaje
Průběh turnaje

 

Nejúspěšnějšího z celého turnaje byli Pandapple, Nazo a Fello. Celkové pořadí turnaje je tedy následující:

  1. Pandapple
  2. Nazo
  3. Fello
  4. DeathStroke
Tři nejúspěšnější hráči turnaje
Tři nejúspěšnější hráči turnaje

 

Jak již bylo zmíněno dříve, první tři hráči měli získat výhry od společnosti Connect IT, mezi nimiž byla sluchátka, klávesnice a myš. Rozdělení cen bylo ale po společné dohodě (ke spokojenosti všech) výherců změněno a dopadlo následovně - Pandapple si odnesl myš, Nazo klávesnici a Fello sluchátka. Pokud se chcete podívat na záznam turnaje, tak vás potěšíme. Turnaj byl nahráván a některé části dokonce komentovány.

 

 

Přinášíme vám i rozhovor s vítězem turnaje, Pandapplem!

Ahoj, právě jsi vyhrál turnaj Connect IT Blizzfan Cup #1. Můžeš nám o sobě něco říct?

Ahoj, Jmenuji se Tonda "Pandapple" Malina a kamarádi mi říkají Pandapavel. Jsem kapitán teamu ECLOT a příležitostně streamuji na platformě twitch.

 

Nejsi místní, takže jak ses o turnaji dozvěděl a co tě vedlo k účasti?

Znám se ze streamu s Terkou "Tetriskem" Nečasovou, která turnaj pořádala a tak jsem využil situace a dojel do Brna. Osobně mám offline akce moc rád. Pokecáte si s protihráči, posedíte s kamarády a atmosféra je na úplně jiné úrovni, než když sedíte doma za monitorem.

 

Jaká byla cesta turnajem a koho bys označil za svého největšího soupeře?

Cesta turnajem byla pohodová. Hned v prvním kole jsem se střetl se svým spoluhráčem Zatarem, se kterým jsem o dva dny dříve prohrál ve finále playzone ligy. Naštěstí se mi tentokrát podařilo zvítězit a do top 8 jsem postoupil s celkovým skóre 3-1. Čtvrtfinále i semifinále jsem vyhrál poměrně s přehledem. Celkově jsem se asi nejvíc zapotil ve finále, kdy jsem musel otáčet skóre a ještě mi bylo strašně špatně z nervů. Já se totiž vždycky při důležitých momentech složím :D

Pandapple si přebírá cenu vítěze
Pandapple si přebírá cenu pro vítěze

 

Co bys řekl na tento turnaj? Zúčastníš se znovu?

První hodinu turnaj provázel problém se slabší wifi, který se ale podařil vyřešit, a nakonec se všechno krásně odehrálo. Když nebudou mít vlaky zpoždění a neztratím se zase v podchodu u nádraží, určitě se uvidíme na dalších turnajích.

 

Jak dlouho již hraješ Hearthstone a jak jsi se k němu dostal?

Začal jsem hrát na začátku roku 2015. V době, kdy se ještě hrál Undertaker Hunter. Ke hře jsem se dostal přes stream Lifecoache, kterého sleduji už od dob pokeru.

 

Zkoušel jsi i jiné karetní hry? Není důležité, zda počítačové nebo ne.

Když mi bylo asi 13, měl jsem červenej goblinní balíček v MtG. Karty jsem si kupoval protože to frčelo u nás na škole a ani jsem nikdy nezjistil, jak se MtG hraje :D Dneska hraji hlavně Gwent, protože se mi líbí víc než HS a je to asi moje druhá nejhranější hra.

 

Chtěl bys vzkázat něco na závěr?

Gamers PUBu poděkovat za moc dobrý pivo a příjemnou obsluhu. Organizátorům veliké díky za parádní turnaj. Čtenářům ať příště taky dorazí a znesnadní mi obhajobu prvního místa. Závěrem ještě dodám sellout - lajkněte mi mojí fanpage na facebooku!


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet