Seznam Card Backů

 

Co je to vlastně card back?

Card Back je taková vaše, řekněme, chlouba, kterou uvidí vaši protihráči na rubu vašich karet. Rovněž váš card back bude také viděn při otevírání veškerých packů. K čemu vlastně card backy jsou? Někdo používá každý card back na jiný balík, někdo jako chloubu a někdo je chce proto, že je sbírá. 

 

Jak lze card back "nasadit"?

Stačí kliknout na "My collection" a následně na kolonku card backu, kde si posléze můžete projít svou kolekcí svých card backů. V případě, že chcete, aby váš card back byl viděn všude, stačí jednoduše kliknout pravým tlačítkem myši na příslušný card back a zvolit "Make favorite". V případě, že card back chcete pro jednotlivé decky, stačí deck rozkliknout a následně ho přetáhnout do příslušného pole.

Jak lze card back vlastně získat?

Některé z card backů lze získat umístěním na ranku 20 a výš na konci sezony. Takové card backy jsou k dostání pouze jednou a to tímto způsobem. Pokud jste některý z nich nestihli, tak, bohužel, card back už lze získat dále nejde. Abyste nepromarnili šanci card back obdržet, tak vždy pár dnů před koncem sezony ve hře vidíte upozornění, za jak dlouho bude sezona končit. 

 

Seznam card backů a jejich dostupnosti

Classic

Dostupný

Tento card back má k dispozici každý nově příchozí hráč hned od začátku, není třeba provádět jakékoliv akce k tomu, abyste ho obdrželi.

 

Fireside

Dostupný

Cesta k tomuto card backu není nikterak obtížná. Jediné, co potřebujete je, abyste si třeba domů pozvali minimálně tři kamarády, s kterými budete připojeni na jedné WiFi. Jakmile tak učiníte a všichni z vašich kamarádů budou ve hře, tak posléze stačí jednoho z nich vyzvat na tři hry. Ve všech třech hrách můžete zvolit možnost "Concede", protože nezáleží na tom, zda vyhrajete, či prohrajete. Po třetí dokončené hře obdržíte card back. Tento card back má limitovanou dobu, ale stále ho lze získat.

 

Legendary

Dostupný

Podívejme se na něj. Toto je ten card back, po kterém touží každý hráč, který hraje ranked hry. Tento card back lze obdržet hned po tom, jakmile se z ranku 1 přesunete do ranku Legend. Cesta je to však dlouhá a pro některé hráče opravdu dosti náročná. Každý z ranků uvedených níže obsahuje určité množství hvězd, které potřebujete získat k dosažení dalšího ranku. Rank 25 - 21 požaduje 2 hvězdy, rank 20 - 16 dále pak 3 hvězdy, rank 15 - 11 vyžaduje 4 hvězdy a rank 10 - 1 po vás bude chtít dokonce pět hvězd. A víte, co je skvělé? Že nemůžete spadnout pod rank 20! Takže jakmile dosáhnete ranku 20, tak máte jistý card back za sezonu, což je opravdu výborné, no ne?

Budete se muset dostat skrz tyto ranky:

Sezonní card backy

Podíváme se na seznam card backů, které bylo možno získat v určitých sezonách za rank 20 a vyšší. Pusťme se do toho!

 

Pandaren Black Temple Rainbow!
Season 1 (Duben 2014) Season 2 (Květen 2014) Season 3 (Červen 2014)
Naxxramas Icecrown Plunderin' Pirates
Season 4 (Červenec 2014) Season 5 (Srpen 2014) Season 6 (Září 2014)
Hallow's End Goblin Gnome
Season 19 (Říjen 2015) Season 20 (Listopad 2015) Season 21 (Prosinec 2015)
Love is in the Air Thunder Bluff Hogger
Season 22 (Leden 2016) Season 23 (Únor 2016) Season 24 (Březen 2016)
Clutch of Yogg-Saron Shadowmoon Valley Zul'Drak
Season 25 (Duben 2016) Season 26 (Květen 2016) Season 27 (Červen 2016)
Halfhill ??? ???
<img data-cke-saved-src=" width=" src=" width=" 60%"="">
Nejvzácnější ze všech card backů, je potřeba se stát členem TeSPA   t>

Zde jste si mohli prohlédnout všechny card backy, které doposud vyšly. Tento článek bude pravidelně aktualizovaný a budete stále informováni o tom, jaké card backy lze získat a jakou vlastně cestou. Budeme se snažit přinášet vám co nejpřesnější a nejnovější informace a co nejpravidelněji článek aktualizovat.

 

 



Naposledy upravil/a Spongie 17.05.2016 v 21:23:59.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

loveawake.ru 22.01.2022 10:46

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet