SeatStory Cup III dohráno!

Před pár dny jsme vás informovali o turnaji SeatStory Cup III, kterého se účastnil i český hráč Alesh. Dnes je již dohráno a v napínavém finále mezi Orangem a Ostkakaem vyšel lépe první zmiňovaný - Orange.

Turnaje se účastnilo 32 hráčů a v základních skupinách se událo pár překvapení. Nepostoupili například Amaz, Reynad, Forsen, Rdu a ek0p, ale v takhle nabitém turnaji, kde se sešlo tolik skvělých hráčů, se není čemu divit.

Po první skupinové fázi následovala druhá skupinová fáze, která po odehrání vypadala následovně:

Play-off:

Čtvrtfinále Semifinále Finále
     
 Lothar 3    
 Orange 4    
   Orange 4  
   Maverick 2  
 Maverick 4    
 Lifecoach 2    
     Orange 5
     Ostkaka 4
 Ignite 3    
 Ostkaka 4    
   Ostkaka 4  
   Xixo 1  
 Alesh 3    
 Xixo 4    

 

 

Konečné umístění:

Místo Cena Hráč Tým
1. místo 10,000 $ Orange Team Archon
2. místo 4,000 $ Ostkaka Root Gaming
3 - 4. místo 2,000 $ Xixo
Maverick
Millenium
Team Archon

 


Orange s trojefí pro vítěze.

Gratulujeme tak výherci Orangeovi, který si za krátkou dobu připisuje druhé vítězství na větší offline akci (nedávno se stal vítězem IEM Katowice). Také děkujeme Aleshovi za pěknou reprezentaci české a slovenské Hearthstone scény a těšíme se na další turnaj s jeho účastí.



Naposledy upravil/a Kinedryl 13.04.2015 v 11:53:35.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

sheva 13.04.2015 13:29

jinak bych vypichl jeste nekolik veci, ktere me na turnaji zaujaly:- Oranguv neskutecny hot run: vyhrat dva takhle velke turnaje brzy po sobe znaci, ze to s tim RNG nemusi byt zase takova hruza- Ostkakova hra a klidny projev: oboji na me udelalo velky dojem- Ignitovy ctvrtfinalove missplaye- Aleshovi Doomsayeri a ze se z toho vylizal- Kripp je crybaby i pri komentovani (to boombots will hit face for 8 uz me sralo stejne jako jeho stream)

sheva 13.04.2015 13:17

Alesh hral vyborne, po tom stompu od Xixa v uplne prvni hre ve skupine jsem mel obavy, ale nakonec se rozehral paradne a po tom millu Xixova Shamana jsem veril, ze uz posledni hru zvladne..skoda, protoze rozdil v te jedne hre byl minimalne 2,000$, ale zklamany asi nebude, urcite si tam trosku posilil znacku, 5-8 v takove konkurenci je pecka, gratz!

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet