Rozhovor s trojicí nových hráčů nEophyte!

  Neophyte    Eratrion    Cocon   

Ahoj. Vítám tě v týmu nEophyte Hearthstone! Nejprve se nám trochu představ – kolik ti je let, odkud jsi.

 

E: Ahoj, mé jméno je Jakub Jandík, vystupuju pod nickem Eratrion. Je mi krásných 27 let a pocházím ze Žatce.

C: Ahoj, jmenuji se Michael Sázavský a prezentuji se pod přezdívkou Cocon. Je mi 17 let a studuji gymnázium v Brně.

S: Ahoj, jmenuji se Tomáš Sikora alias Siki, je mi 19 let a jsem z Českého Těšína

 

 

Jak dlouho už hraješ Hearthstone? Hraješ pravidelně ladder? Jaké jsou tvé největší úspěchy v rámci Hearthstone?

 

E: K Hearthstone jsem se poprvé dostal v Closed betě a od té doby hraju takřka neustále. Ladder hraju pravidelně, někdy s větší, někdy s menší trpělivostí. V minulosti jsem vyhrál pár Open cupů, případně jsem se objevil na finále loňské PRIMA COOL ligy, či v Top 8 na Tiger Masters LANce.

C: Dalo by se říct, že hraji od bety s menšími pauzami. Na ladderu bude největší úspěch Top 5 Legend a v turnajích asi Top 8 na loňské PRIMA COOL lize.

S: Hearthstone hraji od Blackrock Mountain. Ladder hraju velice pravidelně. Každý měsíc jsem Legend rank a je to jediný mód v Hearthstone, co hraju. Co se ladderu týče, několikrát mne šlo nalézt v Top 20 legend. Na turnajích jsem několikrát skončil v Top 8 na Strivewire, EsportsLair a Playzone. 

 

 

Jaké jsou tvé osobní cíle v Hearthstone? Kam by ses chtěl s nEophyte dostat?

 

E: Určitě se plánuju vrátit do kompetitivního hraní. Rád bych za pomoci nEph navštívil větší akce, jako je třeba DreamHack Grand Prix.

C: Určitě mám chuť zkusit ulovit nějaké ty HCT pointy a zároveň i body na MČR. Mimo to i spoustu jiných kvalifikací a offline turnajů.

S: Rozhodně bych chtěl zkusit se dostat na Prelimky, MČR a pokud se bude dařit tak DreamHack. 

 

 

Co říkáš na nadcházejíci expanzi Kobolds and Catacombs? Myslíš, že nové karty pomohou k oživení mety na ladderu i v turnajích? Které z odhalených karet tě zatím nejvíce zaujaly?

 

E: Expanze vždy přinesou svěží vítr do Ranked i Tournament hraní, takže určitě jsem natěšený. Minimálně několik týdnů, než se opět ustálí meta, teď bude hodně zábávné experimentovat s různými kartami. Nejsilnější karty si asi každý může otipovat sám, takže já se určitě těším na homebrew decky s funny kartami jako Temporus, Fal’dorei Strider, nebo King Togwaggle.

C: Určitě se na expanzi velmi těším. Aktuální meta se pro mě už stala ohranou, tak pevně doufám, že se změní a přijdou nové decky/archetypy. Nejvíce mě zaujala karta Dire Mole. Je sice bez efektu, ale do agresivních/beast balíčků naprosto super. Dále Diamond Spellstone, který si plánuju zahrát v Big Priestovi. 

S: Expanze jako taková se mi moc líbí a také se na ni těším, jelikož strašně rád stavím nové balíčky. Myslím, že Kobolds & Catacombs určitě metu oživí a objeví se nové, zajímavé balíčky, které budou přinejmenším konkurovat nynější metě. Z odhalených karet mne nejvíce zaujaly: Dire Mole, Emerald Spellstone, Diamond Spellstone, Dragonslayer, Kingsbane a Sleepy Dragon. 

 

 

Díky za rozhovor! Na závěr, je tu něco, co chceš vzkázat fanouškům, kamarádům, nebo i soupeřům? :-)

 

E: Sledujte nás a my se budeme snažit nEph příkladně reprezentovat!

C: Určitě budu nEophyte reprezentovat v těch nejlepších barvách a doufám, že se mi v nadcházející sezóně poštěstí něco uhrát.

S: Doteď jsem byl pouze obyčejný ladder hráč, ale to se odedneška mění :-)

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet