Rozhovor s Prayerem o ANHL

S blížícím se startem Alien Nest Hearthstone Ligy je na čase se blíže podívat na jeden z důležitých bodů celé ligy - stream. Premier liga, kterou bude tvořit 10 předních hráčů naší scény, budo plně streamovaná. Jako diváci si užijete zápasy naší špičky a to vše semozřejmě s komentářem, o který se postará již naše stálice, Prayer.
/pic/loga/anhl_logo
Každý týden má Premier liga na pořadu 5 vysílaných duelů. Každý duel bude mít svůj přesně určený den a čas, kdy se bude odehrávat a vše bude zveřejněno ve speciálním bloku na HS podstránce, který nyní připravujeme. Všechny zápasy v Premier lize budou plně komentované streamery. Někdy jedním, jindy více. Jedno je však jisté - hlavním streamerem pro Premier ligu v ANHL je Prayer, kterého můžete znát jak z jeho osobního streamu, tak i z eventů jako byl první HS bootcamp v Alien Nestu či Blizzfan turnaj v Re-Loadu nebo z turnaje v Districtu. Čas od času si Prayer také na stream pozve hosty z řad dalších hráčů. A právě Prayera jsem před začátkem ligy vyzpovídal. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Čau Prayere, v novince už bylo oznámeno, že budeš hlavním komentátorem první HS ligy u nás. Znamená to pro tebe něco? [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Ahoj Jumpe, jasně že to pro mě něco znamená a hodně moc, rád bavím lidi a beru to jako výbornou příležitost udělat pro lidi super zábavu. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Co říkáš na ligu jako takovou? Po několika desítkách turnajů spouštíme i ligu a pokud se nepletu, ani v zahraničí jsem něco takového ještě neviděl. [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Liga je výborná, opravdu skvělej nápad. Rozdělení hračů do svojí rankové skupiny je prostě něco ve světě nevídaného, i casual hráči si tak mohou vychutnat atmosféru skvělé progamingové akce a probojovat se daleko! [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Pojďme se teď podívat na rozdělení hráčů, které si již zmiňoval. Největší pozornost bude zaměřená na Premier ligu, které se budou účastnit opravdu skvělí hráči. Dnes bylo upraveno pravidlo o postupujících. Co si o této změně myslíš? [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Je to zajímavá volba, výborná! Věřím, že v česku jsou ještě schovaní excelentní hráči, kteří se nezúčastňují českých turnajů proto nejsou vysoko v mčr žebříčku, přitom jsou legendy na high ranku a já osobně se moc těším na nové tváře, které doufám že v premier lize uvidíme!
http://cdn.playzone.cz/redakce/36142/rozhovor-prayer
[color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Když zůstaneme u hráčů, jak vidíš úroveň našich top hráčů v porovnání se zahraniční špičkou? Nedávno jsme mohli vidět Aleshe na Homestory Cupu, teď o víkendu jsou další 2 hráči v Rumunsku na Dreamhacku. Mají šanci se naši prosadit na mezinárodní úrovni? [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Co se týče kvality hráčů tak určitě, ale uvidíme kam RNG naše profiky dovede. Já osobně jim věřím a cz/sk scéna si začína již budovat dobré jméno ve světe. Co se mi u nás libí že hearthstone má podporu spoustu multigaming teamu což není zatím ve světě moc obvyklé, světové hearthstonové teamy jsou větčinou na vlastní noze viz. DKMR, DogeHouse a velké celky jen pomalu nabírají Hearthstone Viz Curse. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Myslíš si tedy, že naše scéna je dobře nastartovaná? [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Ano. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Tak to bylo stručné :). Zpátky k lize. Jak se ti líbí myšlenka na finále ligy, které se odehraje v Alien Nestu a které bude jen pro 4 hráče? [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Progaming ma vždy větší kouzlo, když se lidi sejdou face to face. Navíc, jak bude dobrý stream, bude se rozhodně na co koukat a Nest je to pravé doupě programingu, takže se top 4 ma hodně na co těšit :). [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Pokud by sis mohl jako streamer vybrat, které 3 hráče by jsi chtěl v Premier lize vidět? [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Jckl, Via, Styxon [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Ode mě to byla poslední otázka. Díky za rozhovor a na závěr máš tradiční prostor pro sdělení čehokoliv :). [color=MediumPurple]pRayer:[/color]Děkuji za rozhovor Jumpe, doufám že se čtenáři těší na premier a celou ligu, tak, jako já, protože to bude bomba. Na zavěr bych chtěl veřejně poděkovat svému teamu. Ste borci a dělate mi jen radost :). Zdroj: http://www.playzone.cz

Naposledy upravil/a Jerryky 27.04.2014 v 11:24:23.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

tommystankov 27.04.2014 13:39

Az se to rozjede, prosim o novinku pres celou stranku a nejlepe s nejakym one click odkazem, kam me to okamzite presmeruje, kde se tohle cely bude konat.

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet