Rise of Shadows - První Card Reveal Stream #2

  Rise of Shadows    Hearthstone    Card Reveal Stream   

V pondělí jsme byli svědky streamu, kde bylo odhaleno 12 karet. První část karet naleznete zde, pojďme se podívat na zbývající, které jsme ještě nepopsali.

EVIL Cable Rat

Začneme touhle ZLOU, „haha“, krysou, která je přístupná pro všechny, stojí 2 many a má 1/1 společně s Battlecry: Přidej Lackey do tvé ruky.

Traveling Healer

Další kartou je 3/2 minion za 4 many, který má Divine Shield a Battlecry: Obnov 3 životy. Tahle karta bude velmi silná v arénách, jenom kvůli Divine Shieldu, ale nemyslím si, že v předem sestavených balících bude mít nějakou hodnotu.

Messenger Raven

Havran přiletěl zpět, i když jeho rok už končí. Nyní je to ale v podobě 3/2 miniona za 2 many, který má Battlecry: Discover (objev) miniona jenom pro classu Mág. Bohužel musím říci, že tohle je pro mě další karta do arény.

Hench-Clan Burglar

Koboldi jsou zpátky! Tento stojí 4 many, je z něj pirát, má 4/3 a Battlecry: Discover (objev) spell z jiné classy. Možná se vrátí klasická, obávaná Pirate Roguna.

Dr. Boom's Scheme

Tohle asi Dr. Boom nedomyslel, protože stvořil strašnou kartu. Jde o spell pro Warriory, který se vylepší každé kolo, stojí 4 many a v základu vám přidá 1 brnění. Jak jsem říkal, strašné.

 

Jak hodnotíte celý stream? Která je nejlepší karta, kterou odhalili?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet