Rise of Shadows - Odhalení karet #3

  Rise of Shadows    Card Reveal    Hearthstone   

Další týden je za námi a card reveal se pořádně rozjel. Pojďme se podívat na dalších 10 karet z nové expanze.

Fluffy Squirrel Whisperer

A je to tu. Dostali jsme novou náhradu za nejlepšího miniona, který ve standartu byl, a bohužel, nás musí opustit. Řeč je o Snowflipper Penguin. Každopádně první dnešní kartou je karta pro Druida, která má 2/1, stojí 1 manu a má Deathrattle: Přidej do tvé ruky 2 1/1 veverky.

Dreamway Guardians

Další kartou pro Druida je spell za 2 many, který vyvolá dvě 1/2 Dryády s Lifestealem. Tohle je prostě lepší Fire Fly, co k tomu dodat.

Lifeweaver

Další kartou je opět minion pro Druida, který má staty 2/5, stojí 3 many a po celou dobu, co je na stole poskytuje efekt: Kdykoliv obnovíš životy, přidej do tvé ruky náhodný Druid spell. I když se mi náhodný efekt nelíbí, musím uznat, že za tu manu nemá špatné staty a dostat z toho 1 nebo 2 spelly nemusí být až tak těžké.

Crystalsong Portal

A máme tady zase kartu pro Druidy... Jde o epický spelly, který stojí 2 many a má efekt: Objev (Discover) Druidího miniona, jestli na ruce žádného miniona nemáš, nech si všechny 3. Jsou tu karty, které přímo chcete dostat z tohoto efektu, ale i ty, které opravdu dostat nechcete, jako třeba Duskfallen Aviana. „Hoďte si kostkou...“

Marked Shot

Konečně tu máme změnu, a to v podobě common spellu pro Huntery, který stojí 4 many a má efekt: Dej 4 poškození do miniona a objev (discover) spell. Já můžu jen říct, že jde o dobrou náhradu za Flanking Strike.

Plot Twist

K této kartě jde říci jen „WOW!“. Je to spell za 2 many pro Warlocky, který vám vymění vaši stávající ruku za jinou. Všichni víme, jak je důležitý dobrý mulligan proti určitým clássám a možnost tohle změnit je k nezaplacení. Navíc pomyslete na combo například s Dollmaster Dorian.

Duel!

Jednou z posledních dnešních karet je Duel!, který stojí 5 many, je určen pro Paladiny a postaví proti sobě 1 miniona z decku každého hráče. Pokud přežijou půjdou na plochu hráče, kterému patří. K této kartě mám jednu výtku, a to je neskutečné RNG, které je třeba.

Magic Trick

Další na řadě je spell za 1 manu pro Mágy, který Discover (objeví) spell, který stojí 3 a méně many. Vypadá to, že se nám začíná pomalu, ale jistě rýsovat směr mága v této expanzi.

Shadowy Figure

Předposlední dnešní kartou je 2/2 minion za 2 many pro Priesty, který má Battlecry: Proměň se na 2/2 kopii spojeneckého Deathrattle miniona. S rotacíAwaken the Makers ze standartu se karta jeví méně zajímavá, ale i tak si představte, co se dá provést například s Da Undatakah.

Unseen Saboteur

Konečně jsme se všichni dočkali. Nyní přichází naše vysněná Dirty Rat pro spelly. Je to 5/6 minion za 6 many pro všechny, který má Battlecry: Váš protivník použije spell ze své ruky. (Cíl je náhodný) „Fuuu, Trolden bude mít co točit.“


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet