R.I.P. Dark Tigers!

Končí jedna velká éra esportové organizace, která byla sice jedna z nejmladších, ale kvalitou svých hráčů překračovala i starší organizace! Dark Tigers měli své zástupce téměř na každé offline akci a dokázali dominovat ve všech hrách.

Majitelem organizace byl Michal "Hurvajs" Hrdlička, který ukazuje, že má o esport skutečně velký zájem, protože DTG byla jeho druhá organizace, kterou vedl. První organizace byla Iron Team Gaming, která měla stejný osud jako DTG.

Hearthstone sekce měla hráče jako je Matty, který momentálně bojuje o HWC body, aby se mohl zúčastnit Preliminaries. Honzu, který vyhrál Mid Season Final Fujitsu Ligy, nebo Hawaie, který momentálně vede tabulku druhé části Fujitsu Ligy! Jejich League of Legends sekce nechyběla téměř na žádném turnaji, kam se musely týmy kvalifikovat. Další sekce měly jedno ocenění za druhým. Jenže stejně došlo ke kompletnímu rozpadu.

Proč tomu tak bylo? To se dočteme v oficiálním vyjádření vedení této organizace:

Dark Tigers dnešním dnem rozpouští své sekce a ukončuje činnost. Důvodem je přestup majitele, který se stal spolumajitelem Topgamingu a své aktivity přesouvá tam. Chtěli bychom poděkovat našim partnerům Tiger Energy Drink Cz/SkRE-LOAD a Top Gaming za podporu. Také děkujeme všem bývalým členům DTG za úspěchy a ocenění, kterých bylo okolo 250. Zároveň děkujeme všem fanouškům, byla to super jízda. Bohužel se nám nepovedl splnit cíl, který jsme si dali a jež byl naprosto stěžejní pro další fungování, a tím bylo získání prostředků od partnerů. Po dohodě vedení tak končíme.

Pravděpodobně nejaktivnější a nejlepší sekcí byla právě jejich Hearthstone sekce, kterou celou dobu vedl zkušený Jan „Wynaut“ Filip. Ten se k této události samozřejmě taktéž vyjádřil a my jsme první, kdo toto vyjádření zveřejňuje!

Byla to pro mě velice těžká rána, která asi tak rychlé nezmizí. Byla to pro mě nejlepší organizace, kde jsem zatím působil. Bylo to něco, co nejde popsat.. DĚKUJI MOC HURVY A DTG. S klukama jsem stále a chceme společně hrát. Dostali jsme několik nabídek a dolaďujeme podmínky. Budte hodní, šťastní a pěstujte knír pod nosem!

Uvidíme, kam samotní hráči zamíří. V komentářích můžete tipovat, jaký hráč zamíří do jakého týmu, protože je jisté, že se o některé hráče budou organizace prát! Podívejte se na momentální soupisku hráčů, kteří donedávna působili v Dark Tigers: Anaro, Honza, PoweR, HawaiSmurf a Matty.



Naposledy upravil/a Tetrisek 30.06.2016 v 08:43:27.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet