Rexxar, the Hunter

//pic//clanky/rexxar/logo
Pokud jste ten typ hráče, který chce nepřítele opravdu poznamenat, je pro vás Rexxar jasná volba. Pokud hledáte někoho, kdo je schopný vypálit na protivníka salvu šípů, pokládat smrtící pasti nebo rozpoutat zvířecí hněv, pak je hrdina Hunter v Hearthstonu určena právě pro vás.

Příběh lovce

//pic//clanky/rexxar/01
Rexxar, příslušník klanu Mok'Nathal, nazval kdysi Blade’s Edge Mountains svým domovem. Klan Mok'Nathal byl původně tvořen polovičními ogry, stejnými, jako je právě Rexxar. Zavrhován všemi čistokrevnými orky i ogry v oblasti žil klan Mok'Nathal svůj prostý život v izolaci od okolního světa, ponechán svým vlastním nápadům a způsobům života. Nicméně, Rexxar viděl obrovský potenciál pro svůj lid na Azerothu, světu za Dark Portalem, a nakonec opustil svůj izolovaný klan, aby se přidal k Hordě se svým zvířecím společníkem, vlkem Harathou. Po opakovaných zradách z řad některých orků, včetně Gul'dana, ztratil kvůli temné magii Harathu a rozhodl se pro život o samotě, ve spojenectví pouze s těmi, kteří nejsou schopní lhát a zradit: divokými šelmami.
//pic//clanky/rexxar/02
Po svých toulkách Azerothem se nakonec stal slavný pán šelem spojencem Thralla a Hordy, žijící za zdmi Orgrimmaru, kde si také vydobyl své místo mezi orky a trolly. Rexxarovy úspěchy a klíčová vítězství mu přinesly slávu v podobě titulu „Šampión Hordy“, načež se vydal vést síly Hordy proti Daelinu Proudmoorovi, otci Jainy Proudmoore a vrchnímu veliteli námořních sil Aliance. Rexxar porazil Daelina v souboji, zatímco zbytek Hordy zuřivě bojoval proti námořnictvu Kul Tirasu, zanechávaje za sebou Jainu, truchlící nad smrtí svého otce. Jaina později obnovila své malé impérium a Rexxar, Thrall a vítězná Horda se vrátili do Orgrimmaru. Jejich bitva byla vyhrána.
//pic//clanky/rexxar/03

Stopy a pasti

Tento lstivý napůl ork, napůl ogr není nikdy bez svého luku nebo věrného zvířete, se kterými se spřátelil na svých cestách. Jsou jimi: medvědice Misha, divočák Huffer a wyverna Leokk. V Hearthstonu můžete některé z těchto zvířat povolat do hry pomocí karty Animal Companion.
//pic//clanky/rexxar/04
Zběhlý lovec zná divočinu jako své boty, takže Rexxarova jedinečná schopnost stopování vám pomůže naplánovat další krok tím, že odhalíte dopředu, co dalšího by se vám v balíčku objevilo (pomoci karty Tracking). Zatímco vyčkává v hustém porostu, je Rexxar schopný odhadnout ten nejlepší moment, aby zamířil a vystřelil na svého nepřítele svým vražedným lukem (abilita Snipe). Byly to právě tyto schopnosti, které pomohly Rexxarovi uspět proti ogřímu náčelníkovi Kor'gallovi, čímž získal klan Stonemaul na stranu Hordy. Stejné schopnosti můžete použít i v Hearthstonu k nečekanému výpadu na protivníka, zrovna když to čeká nejméně.
//pic//clanky/rexxar/05
Doufáme, že jste si užili toto nahlédnutí do Rexxarovy historie a jeho role lovce v Hearthstonu.

Naposledy upravil/a Glea'ar 19.02.2014 v 20:20:36.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet