Return of Mechazod!

"Mechazod chce odvetu! Tentokrát proti němu stojí dva noví spojenci.“

Return of Mechazod! Je třicátý první Tawern Brawl. Vyšel 13. 1. 2016.

Historie Tavern Brawlu

Start: 13. 1. 2016
Konec: 18. 1. 2016

Přehled

Tento Tawern Brawl využívá naprosto stejnou mechaniku jako předešlý Tawern Brawl Unite Against Mechazod!. Jedinou změnou jsou dvě nové classy a decky.

V tomto Brawlu se dva hráči pokusí společně porazit Gearmastera Mechazoda. Každé kolo Mechazod změní stranu boardu a umožní tak zrovna hrajícímu hráči útočit. Mechazod zvítězí, když zabije jednoho z hráčů (popřípadě oba najednou). Na začátku každého turnu zahraje Mechazod nějaký náhodný spell. Váš cíl je prostý. Musíte spolupracovat s druhým hráčem a společně zničit miniona Mechazoda. Pokuste se proto zařídit, aby váš spoluhráč přežil. Přežití totiž není snadné a jde jej dosáhnout jen díky spolupráci.

Jednomu hráči je automaticky přiřazen Medivh a druhému Malfurion. Oba decky jsou navrženy tak, aby ze sebe navzájem benefitovaly.

Velmi důležitou informací je, že pokud bude chtít Mechazod přejít na druhou stranu boardu a ta bude zaplněná 7 miniony a už na ní nebude místo, tak je všechny zničí.

 

Mágův deck

Druidův deck

Strategie

Tento Tavern Brawl dokáže být překvapivě obtížný. Hráči musí spolupracovat, aby přežili. Spolupráce může být někdy obtížná, protože, upřímně, nemáte zrovna mnoho způsobů, jak se s cizím hráčem domlouvat.  Mechazodův útok se bude neustále stackovat a bude ubírat více a více. Za každou cenu musíte přežít oba… i kdyby to znamenalo, že všechny vaše cenné healy použijete na druhého hráče.
Mechazodovo chování je poměrně přímočaré. Ve svém decku má jen 5 spellů a každý turn zahraje jeden z nich. Mechazod nikdy neútočí a pouze hraje spelly.

Mechazod často odstraní miniona s největším útokem z boardu a Lorewalker Cho většinou zmizí z boardu hned po turnu, co byl zahrán.
Medivhův deck obsahuje hodně spellů s velkým dmg, které bohatě benefitují ze Spell Damage bonusů - (Arcane Blast, Fireball, Pyroblast). Malfurion může vypomoci Medivhovi tím, že na board nahází Jungle Moonkiny, kteří jsou extrémně efektivní v synergii s mágovými spelly. Moonkinové mají také skvělou synergii s druidovým Wrathem. Jediný secret, který mage v decku má, je Mirror Entity. Zahrání Mirror Entity je signálem pro zahrání Lorewalkera Cho nebo jiného silného miniona. Mág může využít svého Branna Bronzebearda, aby zdvojnásobil efekty Refreshment Vendora, Arcane Golema, Coldlight Oracle, Earthen Ring Farseera, Kinga Mukly a Azure Drake.
Druidův deck obsahuje potenciál pro Force of Nature / Savage Roar combo. K zahrání tohoto komba se ale někdy nemusíte dostat kvůli dmg, které Mechazod produkuje. Zahrání Millhause Manastorma, pokud má mage plnou ruku spellů, a Lorewalkera Cho najednou a ještě k tomu do Mirror Entity, může mít obrovský vliv na hru.



Naposledy upravil/a Tetrisek 16.01.2016 v 09:38:30.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet