Rastakhan’s Rumble - Poslední card reveal stream, část první

  Card Reveal    Stream   

Nedávno se odehrál poslední card reveal stream, který předznamenává vydání nové expanze. Pojďme se kouknout na to, co všechno se objevilo.

Pounce

První kartou je spell pro Druidy za 0 many, který přidá vašemu hrdinovi +2 k útoku. Tato karta by mohla být dobrá hlavně v kombinaci s Gonk, the Raptor.

Headhunter's Hatchet

Toto je nová zbraň pro Huntery, která stojí 2 many, má 2/2 a Battlecry: Pokud ovládáš zvíře (Beast) získej +1 k výdrži.

Spirit of the Lynx

Další kartou pro Huntery je Spirit za 3 many, který má 0/3, Stealth na první kolo a po celou dobu, co je na stole poskytuje efekt: Pokaždé, co vyvoláš zvíře (Beast) dej mu +1/+1. Tato karta bude rozhodně dobrá v kombinaci s Halazzi, the Lynx.

Halazzi, the Lynx

Tuto kartu jsem již zmínil, je to minion za 5 many pro Huntery, který má 3/2 a Battlecry: Vyplň tvou ruku 1/1 miniony, kteří mají Rush (stojí 1 manu).

Bloodclaw

Nová zbraň pro Paladiny, která stojí 1 manu, má 2/2 a Battlecry: Dej 5 poškození tvému hrdinovi. Karta se zdá, jako  karta pro Warlocka, ale nyní má Paladin konečně možnost jak se bránit proti Zoo a celkově Aggro deckům v prvních kolech hry.

Flash of Light

Nový spell pro Paladiny, který stojí 2 many a vyléčí vás za 4 životy a lízne kartu. Je to skvělý způsob, jak vyléčit poškození způsobené Bloodclaw.

Auchenai Phantasm

Epický minion pro Priesty, který stojí 2 many, má 3/2 a Battlecry: Toto kolo tvé léčící efekt dávájí poškození místo léčení. Karta je zajímavá a poskytuje stejný efekt, jako Auchenai Soulpriest, ale pouze na jedno kolo.

Jak se vám zatím líbí nová expanze?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet