Rastakhan’s Rumble - Poslední card reveal stream, část druhá

  karty    reveal    odhaleni   

Nedávno se odehrál poslední card reveal stream a odhalil nám posledních 36 karet. Pojďme se podívat na to, co všechno se objevilo.

Serrated Tooth

Tohle je 1/3 zbraň pro Rogue, která má Deathrattle: Dej tvým minionům Rush. Napadá mě skvělé využití s  Sonya Shadowdancer.

Stolen Steel

Roguny zase kradou, nyní se spellem za 2 many, který Objeví (Discover) z jiné classy. Může to být ohromně silné, pokud si vytáhnete nějakou legendární zbraň, jako Val'anyr.

Warbringer

Nový minion pro Shamany, který má 2/1, stojí 1 manui a má Battlecry: Pokud jsi toto kolo zahrál 2 spelly, dej 2 pošklození. Shamanům toto přidává další možnost jakési kontroly nad hrací plochou a navíc potenciálně bez Overloadu.

 

Blood Troll Sapper

Minion pro Warlocky za 7 many, který má 5/8 a po celou dobu, co je na stole poskytuje efekt: Po tom, co zemře spojenecký minion, způsob 2 poškození nepřátelskému hrdinovi. Možná, teď uvidíme „Face Locka“.

Demonbolt

Spell pro Warlocky za 8 many, který zničí nepřátelského miniona a stojí o 1 méně, za každého miniona, kterého ovládáte. Myslím si, že touto kartou je příchod Zoolocka jednoznačně daný.

Devastate

Nový spell pro Warriory za 1 manu, který dá 4 poškození do poškozeného miniona.

Dragon Roar

Další spell pro Warriory, tentokrát za 2 many a přidá vám do ruky 2 náhodné draky. Toto je rozhodně skvělá karta, vzhledem k tomu, že ve hře prakticky nemáme žádné „špatné“ draky.

Co říkáte na nové karty? Uvidíme Dragon Warriora?

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Alisena 10.12.2018 00:43

Tare?

Jax 01.12.2018 05:06

Rozhodně má Dragon Warrior potenciál.Viděl jsem živě stream Briana Kiblera a poradil si s Evolve Shamanem. :-)

Kamahl 03.12.2018 10:15

Tyhle zápasy jsou taková obdoba teleshopingu s Horsem Fuschem, ale evidentně to stále zábírá :-).

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet