Rastakhan’s Rumble - 7 nových karet

  karty    rastakhans rumble   

Dnes jsme mohli vidět reveal celkově 7 karet včetně 2 legendárek, pojďme se na ně podívat.

 

Spirit of the Frog

První dnešní kartou je další Spirit karta, tentokrát pro Shamany. Stojí 3 many, má 0/3, stealth na první kolo a po celou dobu, co je na stole poskytuje efekt: Po tom co použijete spell, líznete si spell z vašeho decku, který stojí o 1 více.

Crowd Roaster

Další dnešní kartou je 7/4 minion za 7 many, který má Battlecry: Jestli máš v ruce draka, dej 7 poškození nepřátelskému minionovi. Tato karta by možná znamenat návrat dragon balíčků.

Stampeding Roar

Toto je nový epický spell pro Druidy za 6 many, který vyvolá náhodné zvíře z vaší ruky a dá mu Rush. Myslím si, že toto bude použitelné hlavně s Loa kartou pro Druidy.

 

Big Bad Voodoo

Další spell putuje k Shamanům, stojí 2 many a přidá vašemu minionovi Deathrattle: Vyvolej miniona, který stojí o 1 více. Karta vypadá zajímavě a  možná uvidíme návrat Evolve Shamana (v jisté podobě).

Master's Call

Další kartou je nový spell pro Huntery, který stojí 3 many a objeví (Discorver) miniona ve vašem decku. Pokud jsou všechny volby volby Beast, líznete si všechny. Rozhodně se jedná o zajímavou kartu a možná uvidíme čistě Beast Huntery.

Wardruid Loti

První dnešní legendárkou je pro Druidy. Je to 1/2 minion za 3 many, který má Choose One. Můžete si vybrat mezi Poisonous a Stealth, Tauntem, Rushem a Spell Damage +1. Karta určitě bude hratelná a hlavně bude chopná reagovat na každou situaci.

Akali, the Rhino

Poslední kartou je karta pro Warriory. Legendární minion za 8 many, který má 5/5, Rush a Overkill: Lízni si Rush miniona a dej mu +5/+5. Zdá se, že v této expanzi chtějí rozvíjet Rush Warriora z The Witchwood a to se mi rozhodně líbí.

Jak se vám líbí nové karty? Myslíte, že uvidíme Rush Warriora ve hratelné podobě?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

p.Marstasky 27.11.2018 17:50

Jde o to na koho to kouzlo pouzijes a podle ceny miniona to pak po smrti vyvola miniona cenove o jeden crystal navíc,co je u toho k nepochopeni?

Jax 28.11.2018 01:44

Dík.Z toho plyne ponaučení " Nikdy nečti jakýkoli článek po 16 hodinové směně, neboť to mozek nebere "

Erja 29.11.2018 14:34

@Jax Ještě debilnější nápad je, když se ve stejném stavu rozhodneš cokoliv překládat.

Jax 27.11.2018 17:20

Nechápu Big Bad Woodoo.Když zemře přátelský minion na kterého hodím deathrattle vyvolá náhodného miniona o 1 krystal dražšího.K čemu ta informace na konci je? Vždyť vyvolaní minioni nestojí žádné krystaly.

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet