Rastakhan’s Rumble - 3 nové karty

  Card Reveal   

Dnes bylo oznámeno celkově 6 karet. Z nich jsme se již podívali a další tři, které se podíváme teď se objevily teprve nedávno. Dokonce se zde možná objevila náhrada za Legendární zbraň Paladinů.

 

Totemic Smash

První kartou je spell pro Shamany za 1 manu, který dá 2 poškození a má Overkill: Vyvolej základní totem. (To jsou totemy vyvolávané Hero Power). Karta se rozhodně zdá být skvělá a poskytuje Shamanům další možnost, jak pročistit hrací plochu.

 

 

 

Farraki Battleaxe

Druhou kartou v pořadí je rare zbraň pro Paladiny, která má staty 3/3, stojí 5 many a má Overkill: Dej minionovi ve tvé ruce +2/+2. Karta vypadá dobře, ale překážkou v jejím použití bude její cenu. Dokážu si ale představit, že to bude skvělá karta do arény.

 

 

 

Grim Rally

Poslední dnešní kartou je spell pro Warlocky za 1 manu, který zničí vlastního miniona, ale přidá všem ostatním spojeneckým minionům +1/+1. Tato karta své využití mít bude, hlavně v kombinaci s Hir'eek, the Bat .

 

 

 

Jak se vám líbily dnešní karty? Nahradí Farraki Battleaxe Val'anyr?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Erja 26.11.2018 21:17

Nevypadají vůbec zle. Totemic Smash je za 1 manu naprosto luxusní, obzvláště v combu se Zentimem a/nebo Malygosem. U Grim Rally je jasné, že se zoolocků zase nezbavíme.

LobozBrna 24.11.2018 19:35

Totemic Smash má naprosto boží design

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet