První oficiální Ranked Play sezóna aneb Pandy útočí!

Teď když je Hearthstone konečně oficiálně vypuštěn ve verzi pro PC, vám všem nic nebrání vyhoupnout se až mezi smetánku legendárních hráčů. Blizzard vaši cestu v bitvách hrdinů z Warcraftu navíc zpříjemní několika bonusy. Jak budete šplhat po žebříčku Ranked módu výš a výš, dostanete krásné nový rub karet přímo z Pandarie. Ale pozor, ruby budou dostupné pouze během dubna!

Tyto ruby karet nahradí klasický motiv a jsou skvělým způsobem, jak dát všem ostatním hráčům dost okatě najevo vaše úspěchy. Pandarijský motiv můžete přidat do své kolekce tak, že se dostanete na rank 20 v Ranked módu, což vlastně není zas až tak těžké, protože právě do tohoto ranku hvězdičky neztrácíte. Rub pak obdržíte do své sbírky na konci dubna, jak bude sezóna končit. Nezapomínejte také, že čím vyšší bude vaše umístění v žebříčku, tím více bonusových hvězdiček vám bude přiděleno v další sezóně. V první oficiální sezóně se extra hvězdičky budou odvíjet od toho, jak jste (ne)excelovali ve 4. testovací sezóně: za každý získaný rank dostanete jednu hvězdu navíc. Jestli však máte vyšší ambice, než jen pouhopouhý rank 20, třeba, řekněme, takový skromný titul Legendy, tak je pro vás připravena vedle titulu ještě další odměna. Pokud si totiž sáhnete na zlatý šestiúhelník, dostanete krásný „Legend“ rub. Motiv bude dostupný, podobně jako ten pandarijský, s koncem sezóny.

Nu, a na konec tu máme zprávu pro ty nejoddanější a nejodvážnější. Pokud se vám podaří vydobýt si místo ve společnosti legend, neusínejte na vavřínech a bojujte ze všech sil i v dalších sezónách, protože s každou novou sezónou pro vás má Blizzard připraveny další a další plány. Ty nejlepší hráče s titulem „Legend“ totiž pozve na účast ve velkém turnaji, jenž se bude konat ještě letos a který rozhodne o tom, kdo se stane dalším slavným Velmistrem Hearth. Pozvánky budou rozesílané na základě vašeho výkonu v každé Ranked Play sezóně, takže se snažte! Více podrobností vám přineseme později. Takže si vytvořte balíček, posaďte se a nechte vypuknout vlastní pandí chaos společně s první oficiální Ranked Play sezónou už 1. dubna!



Navigace:

[1. sezóna] --- [2. sezóna] --- [3. sezóna] --- [4. sezóna]



Naposledy upravil/a Glea'ar 01.07.2014 v 11:49:28.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet