Průvodce Mechwarriorem

Dnes si vezmeme na paškál neznámý deck. Ano, jistě, Kolento hrál (byť s nevalným úspěchem) MechWarriora, ale dnes je čas na to, abychom se podívali také do našich luhů a hájů. Ano, tento deck jsem složil já osobně a kupodivu s ním nemám špatné výsledky. Nyní k věci, deck není příliš agresivní, ani příliš pasivní, má velmi blízko k mágovu mech decku, ovšem místo kouzel používá zbraně. Nabízí se argument "warrior ale nemá blastmage a má horší hero ability". S první částí argumentu lze souhlasit, ale je důležité si uvědomit že Screwjunk Clunker je v kombinaci se spare party (jako time rewinder) velmi silný a nijak svou kvalitou za blastmagem nezaostává. S heroability je to bohužel pravda, s tím se nic nedá dělat.

Mulligan a strategie

Takzvaná "win condition" decku je Iron jaggernaut + Youthful brewmaster + spare party. Naházíte oponentovi do balíčku odporné množství min a tím ho rozdrtíte na na kousky. Ale to je pouze jedna z možností tohoto decku. Další možností je vytvořit hodně mechů a umlátit oponenta, či ho prostě oslabit a "dodělat" zbraněmi.

 Možné změny

Lze samozřejmě vyměnit Sneed´s Old Shreddera za Grommashe Hellscreama, Jeevese a Battle Rage za Loot hordery, ale toto nedoporučuji, protože Battle Rage se mi EXTRÉMNĚ osvědčil. A nyní kontroverzní karta Mekginner Thermaplugg. Ta se dá zaměnit za Alexstraszu, ale přeci jen se jedná o neobvyklý balíček a i když se s ním dají zahrát velmi slušné výsledky i na vysokých rancích (hraji s ním nyní na ranku 4 bez větších problémů), tak přece bychom se nezbavili takovéto fun karty :).

Shrnutí

Nejedná se o seriozně navržený balíček, se kterým se bude vyhrávat každé mistrovství světa, nicméně se jedná o velmi solidní mid-range deck, který zaručeně zaskoči vašeho oponenta. Dejte vědět, co na koncept mech-warriora říkáte a jaké úpravy byste případně na decku provedli. 

 

 



Naposledy upravil/a Kinedryl 26.01.2015 v 09:53:48.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

ZenicorpseCZ 02.02.2015 14:06

Škoda že není video s gameplay. Nemám potřebné karty ale rád bych se na to mrknul.

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet