Nerf Rogue Questu

  The Caverns Below    Nerf    Rogue   

Všemi velice očekávaný okamžik je tu. Blizzard se rozhodl nerfnout Quest pro Rogue.

 

V dubnu tohoto roku byla vydána expanze Journey to Un’goro, která představila vůbec poprvé Legendary Quest pro každou z classu. Jedním z nich byl oblíbený nebo nenáviděný (to už je na vás, co zvolíte) Quest The Caverns Below. Deck postavený okolo této karty se brzy stal samostaným typem balíčku. Stačí zahrát 4 miniony se stejným názvem a dostanete Crystal Core, které z vašich minionů udělá 5/5 až do konce hry.

 

qqjb0ljnvn_5f7a2f6b2bd72dc7d7cca9a6f010cf01276900e4_1498822729_9669.jpg
Plánovaná změna Rogue Questu

Blizzard se rozhodl, že v dalším patchi nám to ztíží a zvýší počet potřebných minionů na 5. Odměna i mana cost zůstávají původní.

 

Blizzard zdroj

The Caverns Below je jedinečně silná proti několika pomalejším control deckům a je hrána dost často, aby tyto balíčky vytlačila ze hry. Tato změna by měla pomoct rozšířit možnosti balíčků, které jsou pro hráče nyní dostupné a dalších, které přijdou s vydáním nové expanze.

 

The Caverns Below bude možno přeměnit na Arcane Dust v celé její hodnotě (tedy 1600 pro normální a 3200 pro zlatou) po omezenou dobu po vydání dalšího Hearthstone patche.

 

Souhlasíte s touto změnou? Jaké další karty by potřebovaly nerfnout? Pokud, máte nějaký nápad, můžete se podělit v komentářích. 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Sebastian 02.07.2017 00:40

Oni nerfnou patron warriora, protože soupeř nemá interakci a pak vymyslej tohle, kdy přesně, koukáš na to, jak vyhazuje, bere zpět, vyhazuje a bere zpět. Pokud nemáš krysu, neexistuje způsob, jak mu postup narušit. Pro mě jednoznačně top sračková karta expanze, pokud by se to přestalo hrát úplně, byl bych nejraději...I když nic nepotěší víc, než tuhle srajdu porazit s control balíčkem

Jaredaaa 01.07.2017 13:33

Blizzard vzdy nerfoval podle poctu slz malych deti...Osobne si myslim ze maji ve firme slzickometr a jakmile deti vyplakaji na jedno tema tolik, ze se nna slzickometru rosviti kontrolka, tak vzdy nerfnou dle detskeho prani... Osobne si myslim, ze timto poslali Q rogue do Wildu, nebo proste prestane hrat. Q Rogue byl hodne o startovnim draw jako kazdy agresivni deck a Q rogue to mel asi hrosi, jelikoz kdyz Vam neprisli "vracecky" (karty co vam vrati kartu), tak jste byli v prd*li... Prijde mi zvlatni/vtipne ze nerfnou jeden agresvini deck, ale nenerfnou ty ostatni, viz priate warr, ci druid a jeho moznost vitezstvi ve 4 kole ( to ani Q rogue nebyl schopnej, vyhrat hru ve 4. tem tahu)...

Frajda#2225 30.06.2017 15:03

...já doufal, že to změněj komplet.
V principu s tím balíkem problém nemám, jen mě extrémním způsobem nasírá, že musím koukat jak někdo vyhazuje a bere zpět a vyhazuje a bere zpět a vyhazuje...

...to jako si jdu kolikrát uvařit čaj..zlatej pirate warrior..

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet