Nedávné kroky Blizzardu proti botům v Hearthstone

Blizzard se konečně postavil čelem stále narůstajícímu problému, kterým jsou boti. Accounty, které byly usvědčeny z bottingu, si vysloužily ban a v budoucnu na nepoctivce čeká rovnou permaban.

Zeriyah zdroj

Nedávno jsme zabanovali několik tisíc Hearthstone accountů, které byly spojovány s používání third-party programů, které automatizují hru, obecně známé jako „boti“ nebo „botting“. Tyto accounty budou zabanované do roku 2015. Jak už jsme se dříve vyjádřili, zachovat fair play v Hearthstone je pro nás důležité a cheatování a botting nebudeme tolerovat.

Jsme odhodlaní k vytváření zábavného a hodnotného zážitku pro naše hráče, budeme i nadále monitorovat aktivitu ve hře a případně zasáhneme příslušnými prostředky proti jakékoliv formě cheatování, jak je specifikováno v Podmínkách o užívání (Terms of Use). Od tohoto momentu, všechny accounty, které budou usvědčeny z cheatování, budou bez varování permanentně zabanovány.

Pokud věříte, že jste narazili na možného bota nebo jiný druh exploitování, dejte nám vědět prostřednictvím email na adresu našeho Hacks teamu hacks@blizzard.com.

Tak uvidíme, jestli rapidně klesne počet shamanů na ladderu.



Naposledy upravil/a Kinedryl 04.11.2014 v 08:44:36.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet