Nadcházející Balance Update - Prosinec 2018

  Balnce Update    Balance    Update   

Dnes vyšel nový update, upravující některé karty, což má nyní přispět ke zdravějšímu průběhů her na Wildu a Standartu. Pojďme se podívat, jestli se to povedlo.

Wild Growth - Cena zvýšena na 3 many (Bývalo 2)

HS_1309__Wild-Growth---EN.png

Nourish - Cena zvýšena na 6 (bývalo 5)

HS_1309__Nourish---EN.png

Wild Growth a Nourish byly součástí každého mid-range combo balíku a control Druida, díky jejich představení v Classic a Basic setech. Když jsou takovéto karty až moc silné, mohou mít nežádoucí efekt na celou hru. Stálé hraní proti těmto kartám se může stát repetetivní a tím, že jsou moc silné ubírají z kreativního aspektu stavění decků. Zvýšením ceny o 1 manu chce Blizzard dosáhnout menšího zastoupení těchto karet v decích, které přímo neprosperují z „Ramp“ mechaniky.

Level up! - Cena zvýšena na 6 (Bývalo 5)

HS_1309__Level-Up!---EN.png

Lichý Paladin byl stabilně jedním z nejvíce silných a hraných decků od doby, co vyšel. S odstraněním Level Up! z tohoto decku Blizzard doufá, že stále bude kompetetivní v Control decích, ale s trochou solidního poškození by to mělo jít obehrát.  

Saronite Chain Gang - Změněný popisek karty: Taunt. Battlecry: Vyvolej dalšího Saronite Chain Gang.

HS_1309__Saronite-Chain-Gang---EN.png

Shudderwock do hry přináší zajímavé combo, ale zahrát Shudderwocka několikrát za jednu hru může být frustrující. Touto změnou chce Blizzard udělat zahrání několika Shudderwocků za hru o dost těžší. Shudderwock by nyní měl být silný efekt na jedno kolo než stále se opakující hrůza pro protivníka.

Leeching Poison - Nyní stojí stojí 1 manu (Bývalo 2). Změněný popisek: Poskytni tvé zbrani Lifesteal na 1 kolo.

HS_1309__Leeching-Poison---EN.png

Milujeme ten nápad budování silné zbraně během celé hry s Kingsbane, ale poskytnutí lifestealu Rogunám po celou hru popírá naši fantazii toho, že by Roguny neměly mít stabilní Self Heal. Tímto zároveň chtějí pořešit nějaké potíže s Rogunou v Late Game.

 

Tyto karty půjdou disenchantout za jejich plnou hodnotu, jako kompenzace za provedené změny.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Kamahl 20.12.2018 13:05

Všechno jsou skvělý nerfy.

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet