Mirrari se vrací na českou scénu!

Téměř každá organizace na naší scéně má svou Hearthstone sekci, protože je to jedna ze stabilních her našeho gamingu. Jen organizace eXtatus dlouhou dobu odolávala, ale tomu je konec! I červeno-černí se rozhodli zařadit kartičkáře mezi své řady!

Jan "Mirrari" Jestříbek začal svou kariéru v týmu eSuba, kde se mu dost dařilo, proto se následně přesunul pod organizaci mYinsanity. Zde Mirrari strávil dlouhou dobu, ale tak nějak přestal být vídán na různých turnajích. Po delším působení organizaci opustil a zůstal na volné noze. Nyní se však oficiálně zapisuje do týmu eXtatus!

Hodně lidí by řeklo, že byl přijat hlavně pod vidinou toho, že je kvalifikován na MČR a eXtatus si mnul ruce nad potenciálním titulem z karetní hry. Tomu tak není, protože Mirrari si poprvé dres oblékl už na MSR, což udělal až ve chvíli, kdy se vědělo, že bude hrát finále. Takže si pravděpodobně mnuli ruce už během MSR.

Organizace svého hráče představila zajímavým promo videem, na které se můžete podívat přímo zde! Mirrarimu gratulujeme a společně i organizaci přejeme spoustu úspěchů!

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet