Komunitní okénko #5

http://hsfan.tiscali.cz//pic/loga/komunitniokenko
Už zase je tu neděle a i tentokrát je pro vás připraven nový díl Komunitního okénka. Tento týden máte možnost zaslintat si nad originálními ruby karet nebo si opět poslechnout úvodní skladbu z Hearthstone, ale tentokrát říznutou trochou rocku a metalu.

Zerg

V minulém díle jste mohli narazit na protosse, tento týden se o slovo hlásí druhá rasa vytvořená Xel’Nagy, zergové. Stejně jako protosse, i zergy na svědomí HeroCommentGuy. Pokud vás tedy zajímá, jak vypadá karetní podoba rasy s největší verbální zásobou v Koprulu sektoru, zamiřte sem nebo se podívejte na malou ochutnávku, kterou jsem pro vás připravil.

DotA

DotA se s námi táhne už nějaký ten rok a evidentně si dokázala najít své hráče i v Hearthstone komunitě. Jinak by nedávalo smysl, že si někdo dal tu práci s vytvářením karet založených na některých hrdinech z populárního módu a ještě populárnější samostatné hry. Pokud vás zajímá, jak se s tím FrostyFeet256 dokázal poprat, zamiřte sem.

Ruby karet

Hon na nové ruby karet začal, a tak vám přináším jeden fanouškovský návrh, který má na triku JomaroKindred. Ten si vzal za předlohu dvě hlavní frakce světa Warcraftu a z jeho snahy vzešly velice povedené výtvory. Přesvědčte se o tom sami.
Originál najdete zde.

Hearthstone Main Theme

Pokud jste nahlédli do třetího dílu Komunitního okénka, pravděpodobně jste se setkali s akustickým coverem skladby Don’t Let Your Guard Down. Tentokrát to ale nebude Shiyun Wu, kdo bude dokazovat své kytarové dovednosti, ale Johnny Pear. Stejně tak akustická kytara pro tentokrát zůstává na střídačce a hlavní roli si pro sebe zabrala elektrická kytara. Jak zní úvodní skladba z Hearthstone s příchutí gainu, distortionu a tremola se můžete přesvědčit sami. A taky se tam objevuje basa, ale to samozřejmě není podstatné.
Navigace:
[První díl] --- [Druhý díl] [Třetí díl] --- [Čtvrtý díl] --- [Pátý díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 28.04.2014 v 12:54:24.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Metiu 07.04.2014 15:25

ten spirit breaker ale nedava ziadny vyznam - na neho presne pasuje charge a windfuri a HP s DMG tiez trochu viac samozrejme aj za viac many

maaraa 06.04.2014 17:00

Z těch vytvořených karet co jsem tu vyděl, jsou podle mě ty dota karty nejlepší a hlavně axe

Metiu 06.04.2014 16:15

tie Dota karty su zaujimave a napriklad ta gondar - ta mu presne sedi, to iste aj mogul aj banehalow. taktiez to ze maju stare mena nepouzivane mena namiesto novych tiez vyzera super

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet