Komunitní okénko #3

http://hsfan.tiscali.cz//pic/loga/komunitniokenko
Komunitní okénko je tu po týdnu opět, tentokrát se svým třetím dílem, ve kterém můžete najít například expanzi, která se inspiruje v původním World of Warcraft datadisku The Burning Crusade, nebo se můžete podívat na sci-fi verzi Hearthstone, která vychází z vizuálu Starcraft II. Tak s chutí do toho.

The Burning Crusade

Kdo by rád nevzpomínal na dobu, kdy World of Warcraft serverům panoval první datadisk The Burning Crusade. Dobu, ve které plnění daily questů neznamenalo práci na celodenní úvazek a Aliance s Hordou vedly bouřlivé diskuze na téma „Komu vývojáři přidali horší rasu“. Takových nostalgiků jsou spousty a jedním z nich je nejspíš i Broloth, který se rozhodl navrhnout expanzi The Burning Crusade pro Hearthstone. A tak vznikla kupa originálních karet založených na obsahu opěvovaného datadisku. Zní to lákavě? Připravil jsem pro vás malou ochutnávku. Zbytek tohoto povedeného konceptu potom najdete zde.

Worgen

Vzpomínate si ještě na karty Worgen Infiltrator a Raging Worgen? Nebylo by pro mě překvapením, kdyby ne, současná meta těmto worgenům nepřeje. To by se ale mohlo změnit, pokud by se ve hře objevila sada worgenských karet, za kterou stojí Emile674. Třeba by se opakovala historie, ale nebyl by to Old Murk-Eye a jeho murloci, kdo by zaséval zděšení do srdcí soupeřů, ale Darius Crowley, Genn Greymane a další.

Hearthstone: Starcraft

„Pamětníci“ si možná vzpomenou, že v prvním díle Komunitního okénka se objevil grafický koncept, který kombinoval Hearthstone a Diablo. Nyní přišla řada i na Starcraft, který na karetní stůl uvedl hammn. Pokud se vám tedy zajímavá, jak by to mohlo vypadat, kdyby soupeři mohli zatápět Ultraliskové a během dlouhých kol byste místo rozbíjení Stormwindu mohli těžit minerály, víte, co máte dělat.
Originál najdete zde.

Don’t Let Your Guard Down

A nakonec něco, co možná není originální výtvorem, ale i tak si rozhodně zaslouží uznání. Shiyun Wu si vzal na paškál song Don’t Let Your Guard Down, který možná nepoznáte podle názvu, ale vězte, že je to ten song, který nás všechny provází zápasy v Hearthstone, a nahrál cover na akustickou kytaru. Že jde o výtečnou práci, která je skoro nerozeznatelná od originálu, se můžete přesvědčit sami.
Navigace:
[První díl] --- [Druhý díl] [Třetí díl] --- [Čtvrtý díl] --- [Pátý díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 28.04.2014 v 12:50:50.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet