Kobolds & Catacombs vyjde 8. prosince!

  Kobolds    Catacombs    Vydání   

Pokud netrpělivě očekáváte oznámení vydání nové expanze Kobolds & Catacombs, můžete si oddechnout. Blizzard dnes totiž oznámil, že se nový set dostane ke všem hráčům 7., resp. 8. prosince! To ovšem není všechno. Jako bonus dostaneme všichni šest balíčků karet úplně zdarma.

 

Do Evropy se dostane Kobolds & Catacombs již příští týden v pátek, tedy 8. prosince. S příchodem datadisku jako takového se dočkáme hned několika balíčků karet zcela zdarma.

 

Blizzard již na BlizzConu oznámil, že každý hráč získá jednu náhodnou legendární zbraň pro povolání zdarma. Jenže u legendárních zbraní to nekončí. Za přihlášení do hry od spuštění datadisku získá hráč automaticky tři balíčky karet. Pokud hráč sehraje tři hry v novém dungeon run módu, získá za každý souboj jeden balíček karet. Dohromady tak může hráč získat šest balíčků karet a legendární zbraň zcela zdarma!

K tomu, aby hráč získal balíčky karet v dungeon run módu, je potřeba mít den před spuštěním uvolněné alespoň jedno místo pro nový úkol. The Duelist, což je jméno úkolu, který hráč po spuštění nové expanze dostane, je úkol, jenž hráči dopomůže k již zmíněným třem balíčkům karet.

 

Nový set Kobolds & Catacombs bude obsahovat hned několik novinek, které rozhodně stojí za to. Pokud nevíte, co nový set přinese nebo se chcete jen ujistit, že máte všechny potřebné informace, zkuste se podívat na našeho komplexního článku nebo si prohlédnout seznam všech článků, které jsme o novém datadisku již sepsali.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet