Kobolds & Catacombs - Spiteful Summoner

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Po více než sedmihodinovém zpoždění dokázala brazilská sportovní televizní stanice Esporto Interativo odprezentovat další kartu, která na hráče čeká v expanzi Kobolds & Catacombs. Čekání to bylo dlouhé, avšak dá se říct, že karta vypadá více než zajímavě.

 

Kartu představil sportovní televizní kanál Esporte Interativo na svém Facebooku v průběhu živého vysílání. Nová karta, Spiteful Summoner, byla představena 21. 11. 2017 v 23:55.

Nová karta – Spiteful Summoner

Nová neutrální epická karta Spiteful Summoner bude stát 6 mana krystalů a bude mít 4 / 4 (útok / výdrž). Obsahuje také speciální efekt Battlecry: Objeví kouzlo z vašeho balíku karet. Vyvolá náhodného miniona za stejnou cenu mana krystalů.

Kdy se objeví další karta?

Na další kartu si budeme muset počkat další čtyři hodiny. Představení karty bude mít na starost tchajwanská facebooková stránka Yahoo eSportu. Odhalení jako takové je naplánované na čtvrtou hodinu ranní.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet