Kobolds & Catacombs - Psychic Scream

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Právě byla představena nejspíše poslední karta dneška. Představení měl na starost YouTuber a streamer Reynad. Video vyšlo na jeho YouTube kanále a Raynad ve videu vysvětluje, jak karta funguje. Raynad je jeden z mnoha významných členů Hearthstone komunity, kteří získali možnost představovat nové karty do expanze Kobolds and Catacombs.

 

Nová karta Psychic Scream byla představena 25. 11. 2017 v 21:00.

 

 

Nová karta – Psychic Scream

Epická karta priesta bude stát 7 mana krystalů a tentokrát jde o kartu, která funguje pouze jako kouzlo, takže nemá žádnou výdrž nebo útočnou sílu. Karta totiž zamíchá všechny miniony do decku vašeho nepřítele. Raynad o kartě mluví velice pozitivně a dá se tak předpokládat, že to bude stát opravdu za to.

Kdy se objeví další karta?

Další kartu představí nečekaně ve čtyři hodiny ráno další YouTuber. Tentokrát půjde o YouTubera Mashiwagi. Zítra na nás čekají pouze tři karty, avšak nemusíte smutnit, protože dalších karet se dočkáme již příští týden.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Frajda#2225 26.11.2017 06:30

Kazakus Priest presne tohle potrebuje.Dekujeme!!

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet