Kobolds & Catacombs - Fel’dorei Strider

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Baumgott dnes odhalil další kartu do expanze Kobolds & Catacombs. Jedná se o poslední kartu tohoto týdne, avšak nemusíte se bát. Odhalování dalších karet bude pokračovat i příští týden Rozvrh představování je velice obsáhlý a my se tak můžeme těšit na mnoho dalších zajímavých karet.

 

Nová karta Fel’dorei Strider byla představena 26. 11. 2017 v šest hodin večer.

Nová karta – Fel’dorei Strider

Nová epická karta Fel’dorei Strider bude stát 4 mana krystaly, bude mít 4 / 4 (útok / výdrž) a bude mít battlecry efekt. Efekt zamíchá tři Spider Ambush! karty do vašeho decku. Díky této kartě hráč získá Leyline Spider kartu, která bude stát 4 mana krystaly a bude mít 4 / 4 (útok / výdrž). Karta je určena pouze pro rogue povolání.

Kdy se objeví další karta?

Další karta se objeví v pondělí ráno. Nepřekvapivě to bude opět ve čtyři hodiny ráno. Karta bude představena na internetové stránce gamer.com.tw. Tímto ovšem nekončí. Blizzard již představil další rozvrh představování karet. Příští týden se máme na co těšit.

A co dál?

Pokud jste se tento týden na představování karet nesoustředili, rozhodně neváhejte a projeďte si články za poslední týden. Bylo představeno mnoho nových karet pro nejrůznější povolání. Pokud stále netušíte, co přinese nový datadisk Kobolds & Catacombs, určitě si přečtěte nás komplexní článek. No a samozřejmě nezapomeňte sledovat i samotnou kategorii datadisku, ve které se objeví stále nové články.  


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Opteron 27.11.2017 19:45

Tato karta je naprosto šílená. Imba

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet