Kingdom of Masters!

Pamětníci, pamatujete si starý King of the Hill? Turnaj, který pro Vás připravovala eSuba a mohli jste si každý týden přijít na slušné peníze? Tento turnaj je zpět, ale v úplně novém kabátu! Tentokrát má kabát modro zelený, protože si ho pro Vás připravil herní portál Grunex!

Princip je velice jednoduchý - nejprve se odehraje již klasicky ve středu turnaj na Grunex.com, jehož formát bude Conquest Bo5 s jedním banem. Finále tohoto turnaje si ovšem necháme až na druhý den, tedy čtvrtek, a tento souboj, který bude Conquest Bo7 s jedním banem, bude livestreamovaný známým českým Hearthstone komentátorem Dolikem.

Vítěz finále se stane Hearthstone králem Grunexu a na této pozici setrvá tak dlouho, dokud ho nějaký protivník neporazí. Od druhého týdne z každého středečního turnaje vzejde vyzyvatel, který se ve čtvrtek na streamu pokusí sesadit stávajícího mistra.

Pro krále bude každý týden připraven měšec peněz v hodnotě 300 korun a zároveň i potenciální zviditelnění skrz stream! Možná si teď říkáte, že to není tolik peněz, ale představte si tu situaci, že se udržíte na pozici krále hned několik týdnů a kdykoliv vyhrajete bo7, tak si na konto připíšete 300 korun a můžete o sobě říkat, že jste králem domácí scény! To je celkem lákavé.

Finálový souboj se odehraje vždy ve čtvrtek od 19:00 na twitch kanále Dolika!

Rozpis prvních turnajů

1. kvalifikační turnaj - 21. 12.

2. kvalifikační turnaj - 28. 12.

A taková zajímavost pro závěr tohoto článku je to, že jsem se na tomto turnaji podílel i já, protože jsem měl už delší dobu chuť obnovit legendární King of the Hill a konečně se to povedlo! Tentokrát však pod jiným názvem, který zní lépe, jelikož chcete být králem v království a ne na kopci ne?


Naposledy upravil/a Tetrisek 19.12.2016 v 19:33:03.
Tento článok je platenou inzerciou

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet