Illidan a jeho nohsledi vás budou provázet v měsíci květnu

Včera jsme vstoupili do druhé sezóny Hearthstone a celý následující měsíc bude dost děsivý. Krásné toulky po pandarijské přírodě plné rozkvetlých sakur vystřídá potemnělá krajina Shadowmoon Valley. Ano, je to tak, vydáme se do sluje prohnaného démona, jehož touha po moci ho dohnala do záhuby. Vítejte v Black Temple. Jak získat rub? Pravidla jsou stejná jako minulý měsíc – stačí se jenom dostat na rank 20 v Ranked Play módu a tento krásný, a trochu ponurý rub bude váš. Tedy, budete si na něj muset počkat až do konce sezóny… samozřejmě. Máte tedy zatím dost času, ale nenechávejte to na poslední chvíli, už nikdy totiž nedostanete příležitost ho získat, takže pokud zaspíte, máte smůlu.

Nezapomínejte také, že čím vyššího ranku dosáhnete, tím více bonusových hvězdiček dostanete do další sezóny. Pokud pravidelně dosahujete vysokých ranků, je tu pro vás jedno upozornění. Abyste dostali jakýkoli bonusový rub, je třeba se alespoň jednou během dané sezóny přihlásit do hry, i když máte dostatečně vysoký rank. Jedině tak budete rubem odměněni. Pamatujte také na to, že v každé sezóně probíhá kvalifikace na světový šampionát, o kterém jsme vás již informovali. Šestnáct nejlepších hráčů bude mít možnost účastnit se kvalifikačního turnaje právě na mistrovství, takže i když dosáhnete vytoužené příčky, pořád je důvod pokračovat v boji. A kdo si v první sezóně vybojoval zaručený postup do kvalifikace pro světový šampionát?

Amerika


Rank/BattleTag

    1. Imamurgl
    2. hyp3d
    3. hyped
    4. Admirable
    5. mitjdw
    6. Alchemixt
    7. Failfellow
    8. BoLiN
    9. BwaMu
    10. Abaporu
    11. prodigy
    12. backspace
    13. LuigEzz
    14. Realz
    15. Firebat
    16. Freshca

Evropa


Rank/BattleTag

    1. Lifecoach
    2. Neirea
    3. Kolento
    4. Erom
    5. Dreamore667
    6. ThijsNL
    7. NaSoMaNiAC
    8. NabUttE
    9. TheFallen
    10. Gravesh
    11. Xixo
    12. Bhinde
    13. ERASERIUS
    14. Forsen
    15. Wandal
    16. Dethelor

Na kompletní seznam prvních sto hráčů se můžete podívat zde (Evropa) a zde (Amerika). Takže popadněte svoje pečlivě připravené balíčky a vzhůru do neutěšeného Black Temple, uvidíme se na vrcholu!



Navigace:

[1. sezóna] --- [2. sezóna] --- [3. sezóna] --- [4. sezóna]



Naposledy upravil/a Glea'ar 01.07.2014 v 11:50:10.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet