Hearthstone Innkeeper's Invitational, část první

//pic//clanky/blizzconhsinvi/hii
S blížícím se Blizzconem a nadcházejícím Hearthstone Innkeeper Invitational turnajem, který se zde odehraje, jsme se rozhodli pohovořit si s účastníky tohoto turnaje, abychom je lépe poznali. Ve zprávě, oznamující tento turnaj, jsme představili osm pozvaných hráčů, jsou jimi: Noxious, Hafu, Husky, Reckful, Trump, Kripparian, Day[9] a Artosis. V dnešním článku představíme první čtyři účastníky, zbylí čtyři se objeví v článku, který bude následovat zanedlouho. Pokud si stále nejste jistí, komu fandit v turnaji, čtěte dále a zjistěte, jestli se některé z Aréna karet, které musíte mít, shodují s těmi vašimi, jaké jsou jejich oblíbené karty a koho se na turnaji obávají!

Noxious

noxiousJméno: Kacem Alexander Khilaji Alias: Noxious

Jak ses dostal k hraní Hearthstonu?

Byl jsem na Magic: the Gathering závislý už od útlého věku, a World of Warcraft byla první MMO hra, kterou jsem hrál na "hardcore" úrovni. Já ani přátelé jsme nikdy neměli finance na to, abychom pronikli do starého WOW TCG, a tak jsem byl nadšený, když byl oznámen Hearthstone. Bylo to to nejlepší ze všech směrů: bylo to na počítač, byla to karetní hra a bylo to z univerza Warcraftu. Měl jsem z toho takovou tu správnou nerdovskou radost.

Jaký je tvůj bojový pokřik?

"That's the play" A pokud vyhraju: "Jay Jay!"

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

Typicky se snažím zaměřit na karty, které budou užitečné, ať už přežijí do dalšího tahu nebo ne, takže pokud bych měl zvolit karty, které musím mít z Common karet, pravděpodobně bych zvolil Dark Iron Dwarfa, Cult Mastera a Harvest Golema. První dokáže okamžitě udělat "pozitivní výměnu" (menšího miniona za většího z hlediska hodnoty), druhý může být zahrán předtím, než se rozhodneš vyměnit vše, co máš dosud vyložené za něco jiného, a zbavit se třetího je naprostá noční můra. Je hodně Rare karet, kterých si považuji, ale myslím, že Azure Drake a Argent Commander jsou mí dva favoriti. Drake, který je 4/4, je solidní základ, ale Spell Power a abilita, kterou má, je úplně úžasná. A co se Argent Commandera týče, to je překvapení, které dokáže samo o sobě zamíchat se situací na hrací desce. To je ještě umocněno, pokud nejsi nucen okamžitě využít jeho Divine Shield (např. kvůli zničení Flametongue Totemu), protože na něm oponent ztratí nejednu kartu.

Pokud bys měl navrhnout kartu, jaká by byla?

Myslím, že by to mohl být Legendary gnómský alchymista, který by zabíjel náhodně miniony házením flakónků s jedem na začátku nebo konci tvého tahu. :D

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

I přesto, že si někteří lidé, kteří mě sledují, myslí, že jsem opravdu dobrý hráč, je pravdou, že mnoho hráčů ManaGrind komunity je lepších než já i přesto, že nejsou tolik známí. Z těch, které považuji za lepší, než jsem já, mě napadá spaJJ, stejně jako Moon, Byke a jotto. A taky Droxx, ale toho už jsem dlouho neviděl. Taky se nedá říct, že bych byl nadšený jít proti Trumpovi nebo Kripparianovi.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Pokud mám hodnotit celek, musím říct, že jsem si zamiloval tu uvěřitelnost hry. Nemohu uvěřit, že byla podobnost s opravdovými karetními hrami zachycena tak dobře. A taky je tu ta úžasná věc, že můžu ovládat dračí aspekty! Projevte svou podporu týmu Noxious na Twitteru použitím hashtagu #teamnoxious!

Hafu

hafuJméno: Rumay Wang Alias: Hafu

Jak ses dostala k hraní Hearthstonu?

Nikdy jsem nezkoušela nic z CCG žánru, ale jsem velký fanoušek Blizzardu, tak jsem to zkusila. Teď jsem opravdu závislá. :)

Jaký je tvůj bojový pokřik?

“Hafu's the name, top-decking's my game.”

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

Acidic Swamp Ooze - Myslím, že zbraně jsou v Hearthstonu opravdu super silné! Vyoozování Gorehowlu je ten nejlepší pocit. :) Ysera - Má oblíbená Legendary karta! Shadow Madness - I přesto, že se za Priesta ještě stále učím, mám pocit, že má tahle karta ve hrách velký zábavný potenciál. Kirin Tor Mage - Hraju hlavně za mága a zdá se mi, že je tahle karta extrémně silná i bez secretu. Pokud dokážeš tuhle kartu zkombinovat s nějakým secretem, opravdu nahání hrůzu. Mad Bomber - I přesto, že je to vztah lásky a nenávisti, přistihla jsem se při výběru Mad Bombera zas a znova. Prosím, bombere, měj slitování - věřím v tebe.

Pokud bys měla navrhnout kartu, jaká by byla?

Hafu - Za 8 many 1/1 s Battlecry: Vezmi si jakoukoliv kartu z oponentova balíčku a zahrej ji. >: )

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

Chovám velký respekt ke všem, kteří hrají v turnaji. Zvlášť se bojím Krippariana a Trumpa, protože vím, že mají opravdu velkou zkušenost s CCG a hrají Hearthstone nonstop už několik měsíců. Ale i přesto, že je to má první zkušenost s CCG, myslím, že bych neměla být podceňovaná. Mé schopnosti v tvorbě nejlepšího balíčku jsou bezkonkurenční.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Opravdu si užívám Arénu, protože i přesto, že zde je malý vliv štěstí na to, jaké karty si zvolíš, můžeš pokaždé sestavit víceméně silný balíček. Projevte svou podporu týmu Hafu na Twitteru použitím hashtagu #teamhafu!

Husky

huskyJméno: Mike Lamond Alias: Většina lidí mi říká Husky. Častokrát jsem taky označen jako "ten týpek".

Jak ses dostal k hraní Hearthstonu?

Už od střední školy jsem hrál prakticky všechny sběratelské karetní hry, které byly. Samozřejmě, byl tu Magic: The Gathering, ale mám také hodně vzpomínek na karetní hry Star Wars, DragonBall Z a Pokémon.

Jaký je tvůj bojový pokřik?

“HELLO EVERYONE, THIS IS H-TO-THE . . . aww screw it, ‘BRRRLRGLLGLRGGGGGLHRHGL!’”

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

Cítím, že to je ten typ otázky, kde by Day[9] a Artosis zřejmě nahodili svůj super analytický mód a pečlivě vytvořili odpověď tak, aby byla pochopitelná a inspirující. Co se mě týče, opravdu mám rád murloky, piráty a totemy s Bloodlustem. A pokud bych si mohl vytvořit balíček čistě z Overlordů, Wirtovy nohy, Mankrikovy ženy a toho umírajícího týpka venku před citadelou z Diabla 1, určitě bych do toho šel.

Pokud bys měl navrhnout kartu, jaká by byla?

Název: HuskyStarCraft, Cena: 10 many, Staty: 0/1, Rarita: PROČ SE POŘÁD SNAŽÍM VYTVOŘIT TUHLE KARTU???, Popis: Odhoď balíček svého nepřítele. Nebo nešťastnou náhodou ten svůj. #TypickýHusky

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

Opravdu pevně věřím, že jsem tím nejhorším hráčem na tomto turnaji. To je ten jediný důvod, proč by se mě měli ostatní bát - aby se mnou náhodou neprohráli. Jediná opravdu důležitá věc je pro mě neprohrát s Day[9] v žádné části turnaje.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Upřímně, Hearthstone je extrémně zábavná hra. Je to hra, kterou můžeš hrát bezpočet hodin nebo si dát jen rychlou, desetiminutovou hru. Jak je u Blizzardu zvykem, hra je lehká na pochopení, ale překvapivě těžká na ovládnutí. Opravdu si myslím, že hra má o hodně větší hloubku, než by se mohlo na první pohled zdát. Projevte svou podporu týmu Husky na Twitteru použitím hashtagu #teamhusky!

Reckful

reckfulJméno: Byron Bernstein Alias: Reckful

Jak ses dostal k hraní Hearthstonu?

Dostal jsem beta klíč, tak jsem se rozhodl hru vyzkoušet. Nemyslel jsem si, že se mi bude líbit jiná hra než ta s Pokémony, když mi bylo deset, nehrál jsem v minulosti žádnou karetní hru. No a během hodiny jsem byl závislý.

Jaký je tvůj bojový pokřik?

"Turtle all day!"

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

Acolyte of Pain, Cult Master, Divine Favor, Battle Rage, Nourish. Na umění hrát záleží mnohem více, když mají oba hráči v ruce mnoho karet. I přesto, že je to technicky špatná karta, v některých mých balíčcích používám dokonce Coldlight Oracla, která dovoluje líznout si dvě karty každému hráči.

Pokud bys měl navrhnout kartu, jaká by byla?

Farmer Byron - legendárka, která by stála něco v rozpětí 5-8 many a spawnula by 1/1 úrodu každé kolo, a pokud by úroda uschla, vzal by sis kartu (pokud by farmář sklidil úrodu, vezmeš si kartu). Čím si nejsem jistý je, jestli by se úroda spawnovala i protivníkovi - mohla by, a pokud bys zničil úrodu, vzal by sis kartu. Mohla by spawnovat 0/1 s Tauntem, a pokud by protivník úrodu zničil, ty by sis vzal kartu. Obojí by fungovalo, farmářovy staty by byly jiné v závislosti na verzi.

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

Respektuji všechny hráče turnaje, ale nejvíc se obávám Day[9] a Artosise. S většinou ostatních hráčů jsem se setkal nebo s nimi mluvil; Day[9] a Artosis jsou pro mě jedna velká neznámá. Známé osobnosti, se kterými ses ještě nesetkal, jsou vždy nakonec lidské bytosti jako kdokoliv jiný, ale je tady určitý počáteční strach.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Ta možnost nalogovat se a soutěžit, kdy se mi zachce. Vždy jsem hrál týmové hry, kde tohle možné nebylo. Projevte svou podporu týmu Reckful na Twitteru použitím hashtagu #teamreckful! Tyto speciálně vytvořená loga, která vidíte, budou reprezentovat každého hráče při hře na BlizzConu 2013, vyjádřete podporu vašemu šampiónovi na Twitteru tím, že použijete jeho logo jako avatar po dobu konání této události. Nezapomeňte také použít týmový hashtag během BlizzConu, abychom vás mohli sledovat společně s vaším oblíbencem. Sledujte celý BlizzCon, který zahrnuje úžasné panely vývojářů Blizzardu a ostatní události zakoupením Virutal Ticketu. Doufáme, že se již brzy střetneme na BlizzConu! Navigace:
[Hearthstone Innkeeper's Invitational 1. díl] --- [Hearthstone Innkeeper's Invitational 2. díl]
-----------------------------------------------
[Artosis] --- [Day[9]] --- [Hafu] --- [Husky] [Kripparrian] --- [Noxious] --- [Reckful] --- [Trump]


Naposledy upravil/a Glea'ar 04.05.2014 v 00:09:47.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Blam 05.11.2013 22:46

Pinsius
kedy je naplanovane HS na blizzcone? popr. existuje nejaky planoček že čo kedy budu prezentovat? Či bude stream z tohto servera by ma zaujimalo taktiež
Kdo hledá, najde ... http://hsfan.cz/clanky/blizzcon-2013/1/

Javorovej 05.11.2013 22:13

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát? Jak si dovolí mě tam nezmínit ? Já taková legenda! A vlastně, jak to, že si mě Blizzard dovolil nepozvat? Já a taková legenda! Asi se mě všichni bojí, protože jsem taková legenda

Pinsius 05.11.2013 22:06

kedy je naplanovane HS na blizzcone? popr. existuje nejaky planoček že čo kedy budu prezentovat? Či bude stream z tohto servera by ma zaujimalo taktiež

resttpowered 05.11.2013 17:34

poznam ich zo streamu! a mrte sa tesim na ten turnaj kvalitny hraci a ak rozumiete anglicky kuknite ich hru v niektorich sa im podarilo odhadnut niekoholko tahov popredu hlavne hafu sympatacka

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet