Hearthstone Innkeeper's Invitational, část druhá

//pic//clanky/blizzconhsinvi/hii2
S blížícím se Blizzconem a nadcházejícím Hearthstone Innkeeper Invitational turnajem, který se zde odehraje, jsme se rozhodli pohovořit si s účastníky tohoto turnaje, abychom je lépe poznali. Ve zprávě, oznamující tento turnaj, jsme představili osm pozvaných hráčů, jsou jimi: Noxious, Hafu, Husky, Reckful, Trump, Kripparian, Day[9] a Artosis. V dnešním článku představíme zbývající čtyři účastníky. Pokud si stále nejste jistí, komu fandit v turnaji, čtěte dále a zjistěte, jestli se některé z Aréna karet, které musíte mít, shodují s těmi vašimi, jaké jsou jejich oblíbené karty a koho se na turnaji obávají!

Day[9]

day9Jméno: Sean Plott Alias: Day[9]

Jak ses dostal k hraní Hearthstone?

Je to hra od Blizzardu a nikdy se nestalo, že bych nehrál Blizzardí hru. :P Přesněji, měl jsem možnost zahrát si hru těsně předtím než byla v betě a byl jsem unesen jejím vzhledem a grafickým zpracováním. Exploze, animace a zvuky dávají karetní hře šmrnc a pocit zábavnosti, který jsem si vždy přál.

Jaký je tvůj bojový pokřik?

"Be a Better Gamer."

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

Opravdu mi velice lichotí, že jsi mě nazval člověkem, který si v Aréně umí rozumně vybírat karty. Když se snažím hrát "dobře", zřejmě se budu poohlížet po spolehlivých kartách jakými jsou Chillwind Yeti nebo Harvest Golem. Nicméně, jednou z věcí, která mi činí potěšení, je hraní "gamble módu" s kartami. Buď budou fungovat skvěle nebo naopak hrozně. Každopádně, je to super. V souvislosti s tím, mě napadají karty jako Millhouse Manastorm, Tinkmaster Overspark nebo Alarm-o-Bot. :D

Pokud bys měl navrhnout kartu, jaká by byla?

Be a Better Gamer: Za 1 manu: Do konce tahu stojí vyložení všech tvých karet o 1 méně. Další tah prohraješ hru.

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

Mám averzi vůči Huskymu. Určitě nejsme v reálném životě dobří přátelé a nechováme se k sobě vůbec hezky. Přeju si, aby se mu staly samé hnusné věci, jako jsou třeba rozmočené cereálie nebo aby mu někdo na Netflixu doporučil špatný film.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Dostal jsem TŘI legendárky za sebou. Chvalme boha náhody! Projevte svou podporu týmu Day[9] na Twitteru použitím hashtagu #teamday9!

Artosis

artosisJméno: Dan Stemkoski Alias: Artosis

Jak ses dostal k hraní Hearthstonu?

Velmi dlouho jsem byl hráčem Magic: the gathering, navíc, jsem profesionální hráč StarCraftu, který také komentuji. Když jsem se doslechl, že Blizzard plánuje CCG hru, věděl jsem že ji budu milovat!

Jaký je tvůj bojový pokřik?

"When you're ahead, get more ahead."

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

Twilight Drake, Mind Control, Spellbreaker, Sen'jin Shieldmasta, Mana Tide Totem.

Pokud bys měl navrhnout kartu, jaká by byla?

Prvně, musela by to být legendárka. Jsem si jistý že by umožňovala přibrat si kartu a byla by cenově výhodná.

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

Chovám respekt k LS, který je opravdu dobrým hráčem. Pokud mám chuť trénovat, hrajeme právě proti sobě. Doa má vždy silné balíčky, které také dobře fungují. StrifeCro je také opravdu dobrým hráčem.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Fakt se mi líbí, jak jednoduché je v okamžiku vytvořit obrovské množství balíčků s kterými se dá hrát. Projevte svou podporu týmu Artosis na Twitteru použitím hashtagu #teamartosis!

Trump

day9Jméno: Jeffrey Shih Alias: Trump (Trumpsc)

Jak ses dostal k hraní Hearthstonu?

Hrál jsem docela dost Magic: the Gathering. Přechod na Hearthstone je pochopitelný, protože jsem velký fanda strategických a karetních her. Jakmile začnu, nemůžu přestat.

Jaký je tvůj bojový pokřik?

"I always hold a . . . (pauza) . . . Trump Card."

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

I přesto, že nemám osobně přímo karty které bych musel mít a existuje hodně karet které je dobré mít, uvedu pár karet, které jsou potřeba do každého balíčku. Bloodfen Raptor - Skromná karta za 2 many. Pár jich je potřeba protože má dobré staty a umožňuje vyvinout tlak na soupeře v začátcích hry. Chillwind Yeti - Do pokročilejších částí hry se vyplatí mít miniony, kteří jsou sami o sobě silní a jsou schopní porážet soupeřovy minony stejné ceny. Boulderfist Ogre - Vidíte ten vzorec? Pár minonů jako je ogr - velkých minionů - kteří jsou, opět, samostatně silní a jsou klíčem k vítězství. Spellbreaker - Minioni s užitečnou schopností, kteří mají dobré hodnoty zdraví a útoku jsou také důležití pro úspěch. Shadow Bolt - Samozřejmě že nemůžete mít jen miniony. Chce to nějaká kouzla, a nejlépe taková, která nepříznivě ovlivňují vývoj na soupeřově straně.

Pokud bys měl navrhnout kartu, jaká by byla?

Legendární panda minion nazvaný "Trum Po" s textem: Ovládáš výsledek všech náhodných efektů tvých karet.

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

Respektuji všechny hráče. A i přesto že strach není to slovo, které bych použil pro to, co cítím ze svých soupeřů, všech se jich obávám a jdu do toho s očekáváním že budou tuhými soupeři.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Namluvení všech karet! Má oblíbená je Venture Co. Mercenary a jeho "Y-y-you gotta be kiddin' me!" Projevte svou podporu týmu Trump na Twitteru použitím hashtagu #teamtrump!

Kripparrian

krippJméno: Octavian Morosan Alias: Kripp, Kripparrian

Jak ses dostal k hraní Hearthstonu?

Nezbytnou součástí mého života, je hraní všech her od Blizzardu. Jeden z diváků na mém streamu mi poslal beta klíč zrovna když jsem si uvědomil, jak mě už ostatní hry nudí. Hru jsem zkusil a od té doby jsem ji nepřestal hrát a ani o tom neuvažuju.

Jaký je tvůj bojový pokřik?

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ Well Met ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Jakých je tvých pět karet, které musíš mít v Aréně?

Ysera - Nejsilnější samostatná karta v Hearthstonu. Každý Aréna draft s touto kartou je úžasný, protože zde je vždy možnost že přijde a zázračně změní vývoj hry. Venture Co. Mercenary AKA "Kotě" - Nejdříve jsem tu kartu neměl rád, ale kombinace úžasných emotů a jeho zničující přítomnost v pátém kole ho dělá nejroztomilejší kartou. Defender of Argus - Jedna z nejlepších control karet ve hře. Kontrola nad hrací deskou v začátcích hry je z velké části založená spíš na statech než abilitách, jako je třeba taunt. A protože control hráči si často neberou taunt, Defender of Argus kombinuje obojí, jak staty, tak dává taunt pokud je potřeba. Stormwind Champion - Nic se nevyrovná Stormwind Championovi. Nabereš si 25 karet a pak si uvědomíš, že nemáš karty do pozdní fáze hry. Stormwind Champion umožňuje udělat ze všech karet zahraných v začátku a středu hry silnější, které jsou použitelné do pozdějších fází hry. Plní tak roli drahých karet, které mění staty a slučuje je do jedné karty. Tahle karta má taky nejepičtější emoty. Shattered Sun Cleric - V současnosti nejlepší neutrální minion za 3 many, který umožňuje lehce vyhrát už od druhého kola. +1/+1 taky přijde vhod v průběhu hry.

Pokud bys měl navrhnout kartu, jaká by byla?

Za 6 many: 2/6 Charge, Battlecry: Dá silence všem minionům. Na konci tahu se tato karta vrátí do ruky.

Kterých hráčů z Hearthstone komunity se bojíš, nebo je uznáváš? Je někdo, proti komu se bojíš hrát?

Všichni, kteří si udržují zhruba stejný počet goldů když hrají jen arény, hrají velmi dobře a zaslouží si respekt. Nejvíce se bojím lidí, kteří se na mě připravují, zatímco streamuji všechny mé hry a myšlenky. Když znáš každou kartu kterou má soupeř v balíčku, nemusíš potom vynaložit takové úsilí, když si postavíš balíček který soupeře zaručeně porazí.

Co se ti na Hearthstonu líbí zatím nejvíc?

Zamiloval jsem si tu kombinaci rychlé hry se skvělými zvuky a také vizuální zpracování herního prostředí z Warcraftu. Hrál jsem dlouhou dobu Magic, ale opravdu jsem nesnášel to, kolik času jsem musel věnovat tomu, než bylo vůbec možné spustit hru. Také mi tam chyběl určitý vztah k jednotlivým kartám. Projevte svou podporu týmu Kripparrian na Twitteru použitím hashtagu #teamkripp! Tato speciálně vytvořená loga, která vidíte, budou reprezentovat každého hráče při hře na BlizzConu 2013, vyjádřete podporu vašemu šampiónovi na Twitteru tím, že použijete jeho logo jako avatar po dobu konání této události. Nezapomeňte také použít týmový hashtag během BlizzConu, abychom vás mohli sledovat společně s vaším oblíbencem. Sledujte celý BlizzCon, který zahrnuje úžasné panely vývojářů Blizzardu a ostatní události zakoupením Virutal Ticketu. Doufáme, že se již brzy střetneme na BlizzConu! Navigace:
[Hearthstone Innkeeper's Invitational 1. díl] --- [Hearthstone Innkeeper's Invitational 2. díl]
-----------------------------------------------
[Artosis] --- [Day[9]] --- [Hafu] --- [Husky] [Kripparrian] --- [Noxious] --- [Reckful] --- [Trump]


Naposledy upravil/a Glea'ar 03.05.2014 v 23:53:04.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet