Hearthstone bootcampy v Nestu - březen

Na konci března se odehrají 2 víkendové bootcampy pro hráče Hearthstonu. Místem konání bude vyhlášené místo na pobyty počítačových hráčů - The Nest. Na hráče čekají 3 dny relaxu, zábavy, bezstarostného hraní, nedohledu rodičů a samozřejmě Hearthstone!
Nedávno vzniklý tým Crayons, který řádně rozčeřil hladinu vod mezi týmy u nás v rámci projektu The Team, přišel jako první s myšlenkou uspořádat HS bootcamp v Nestu. Dali do kupy první účastníky z řad svého týmu, oslovili HS sekci eSuby a základ prvního bootcampu byl na světě. Zbylá místa nabídli komunitě, těch se rychle chopily nyní již velmi známé osobnosti naší scény a tak se 4. březnový víkend můžeme těšit na velkolepou akci.

Účastníci:

HS sekce Crayons HS sekce eSuby Jerryky Prayer speciální host - zástupce Blizzardu
Vzhledem k velkému zájmu hráčů o 1. bootcamp a nedostatku míst se hráči týmu KnT rozhodli pro další bootcamp. Dali dohromady hráče své sekce o 5ti lidech, našli volný termín a díky tomu se poslední březnový víkend odehraje další Hearthstone bootcamp. Výhodou u něj je, že jsou volná místa pro další účastníky, a proto vy, kteří máte tým, nebo si jen chcete užít víkend ve společnosti dalších HS hráčů, máte nyní možnost přidat se k týmu KnT na tomto bootcampu.

Informace o bootcampu

Termín: 28. - 30. 3. 2014 Lokalita: The Nest, Sloup v Čechách Cena: 1.100 Kč na osobu Zajištěno: ubytování, strava na celý pobyt Co potřebujete: počítač Kontakt: email jump@lancraft.cz, FaceBook, PLAYzone. Z obou bootcampů se můžete těšit na live stream, který vám přiblíží atmosféru na místě, ale i komentované hry zúčastněných hráčů. Pokud váháte, nevíte, o čem The Nest je, možná vám více přiblíží fotky z proběhlých akcí.

Naposledy upravil/a Bellatrix 09.03.2014 v 18:18:05.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet