Hearthstone beta se blíží ke svému konci

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Komunitní manažerka Zeriyah zveřejnila post na Hearthstone fóru, kde připomíná, aby si lidé pořídili zlatého Gelbin Mekkatorque dřív, než bude pozdě. Stále není určen přesný den konce bety, ale je rozhodně velmi blízko:
Zeriyah zdroj

Blížíme se ke konci bety v Hearthstone! Rádi bychom Vám připomněli, že Gelbin Mekkatorque, známý inženýr, a zároveň odměna za pomoc v testování našeho in-game obchodu, nebude již nadále dostupný, jakmile bude hra vydána. Pokud chcete tuto kartu do sbírky, jednoduše si zaplaťte vstup do Areny, nebo zakupte balíček za reálné peníze během bety a zlatý Gelbin Mekkatorque bude automaticky přidán do Vaší sbírky. Je to snadné! Jakmile bude Hearthstone vydán, můžete si stále vycraftit nezlatou verzi karty za Arcane dust. Pořiďte si tohoto pozlaceného gnoma dnes, než zmizí na dobro!

Zároveň odpověděla na několik otázek:
Zeriyah zdroj

Jak blízko konci bety se nacházíme? Nechci přesné datum, ale jde o otázku dnů, týdnů, nebo měsíců? Nemohu říct přesně, ale je to brzo. Nemluvíme o měsících. Pokud je vydání na dohled, znamená to, že všechny bugy, které ve hře jsou již měsíce, budou opraveny? Společně s vydáním hry plánujeme velký patch, jenž se zaměří na většinu bugů, které hráči během bety zaznamenali. Znamená to, že i vydání Hearthstone pro iPad je také na dohled? Ne, nejedná se o vydání hry pro iPad, bude mít samostatné vydání.



Naposledy upravil/a Bellatrix 06.03.2014 v 22:25:52.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

WarpSpawn 06.03.2014 13:43

Škoda, že je Gelbin k ničemu. 6 drop 6/6 dostává na zadek od Boulderfist ogra a ty jeho vynálezy... 1) kuře ti hned zabijou, ale je to docela dobrý. 2) Emboldener by byl supr, kdyby nebuffoval i enemy miniony. 3)Kuřomet - srandovní věc, ale hodně nebezpečná. 4) Repairbot - to je důvod, proč jsem ho přestal hrát, ten zmetek mě za 8 kol healnul jen jednou. Škoda, že nejde DE, fakt bych to bral. Nemám rád RNG. Tedy ani Gelbina. Hrát ho má fakt jen smysl, když máš na ruce silence a mermomocí chceš machrovat, že sis ho koupil.

Shewel 04.03.2014 22:42

Blizzard plánuje vydávání HS karet k určitým příležitostem. Kupříkladu kartu Elite Tauren Chieftain ve zlaté verzi bylo možné získat jen za zakoupení lístku na BlizzCon 2013. Kartu však i po uplynutí eventu lze získat skrze Crafting systém v nezlaté verzi.

Glea'ar 04.03.2014 22:21

Čaňa
ony se nebudou moc vycraftit zlate karty po skonceni bety?
Zlaté ano, ale předpokládám, že Gelbin - vzhledem k tomu, že je to promo karta - ve zlaté verzi nepůjde získat...

Jirasul 04.03.2014 22:21

Čaňa
ony se nebudou moc vycraftit zlate karty po skonceni bety?
Jenom u Gelbin Mekkatorque samozřejmě. Všechny ostatní půjdou.

Čaňa 04.03.2014 22:20

ony se nebudou moc vycraftit zlate karty po skonceni bety?

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet