Greetings, Traveller!

http://hsfan.tiscali.cz//pic/loga/hunt
Už jste také na tato vlídná slova alergičtí? Pokud ano, pak věnujte pozornost tomuto příbalovému letáku, který najdete v každé krabičce léku proti agresivitě. Je to již nějaký ten pátek, kdy jsme vídali Huntera v constructed módu jen velmi zřídka. A pokud jsme měli to štěstí, podezřívali jsme ho, že pouze plní quest. Ale časy se mění…

Jedno tělo, jedna duše, jedna karta

Co přimělo nejednoho hráče oprášit zašlý luk, nabrousit pár šípů a vydat se se svou věrnou smečkou po boku do bitevní vřavy? Může za to pouze jediná karta, , která vypustí psy ze řetězu. Ne přítulné a roztomilé čivavy, ale krvežíznivé lovecké ohaře, kteří se nezaleknou sebevětší kořisti. Tato karta vyvolá přesně tolik pejsků se schopností Charge, kolik má nepřítel na stole minionů. Na první pohled se nezdá být tak silná, pokud mám na stole dvě příšerky s více než jedním životem, nemusím se ničeho obávat. Opak je pravdou. V drtivé většině situací se využívá v kombinaci s několika dalšími kartami. – tento vlk přidá každému pejskovi jeden útok navíc, pokud je pejsků šest, soupeř má veliký problém. – malá hyena vypadající neškodně, problém nastává, když za každého zabitého psa dostane +2/+1 (2 útok, 1 život). Mohu vás však uklidnit, protože ve většině agresivních balíčků se tato hyena nevyskytuje. – tohoto ptáčka hrdina vypustí ve chvíli, kdy mu docházejí karty. Vzhledem k tomu, že agresivní deck jich spotřebuje mnoho, tak je tento pták k nezaplacení. Hojně je také využíván se Snake Trap, kdy hráč vyloží ptáčka a čeká, až si lízne tři karty. – nejenom, že tato legendárka má vysoký útok s Chargem, ale navíc jeho schopnost vykouzlí dva malé dráčky soupeři. Za normálních okolností je to nepříjemnost, ale pro Huntera to znamená dva psy navíc. Když proti vám někdo vytasí toto combo, poslední, co uvidíte, bude ironické Well Played.
http://hsfan.tiscali.cz//pic/2014/03/hounds

Je to past!

Určitě každý zná ten nepříjemný otazník nad hlavou nepřítele. Co má za problém? Chce snad něco říct? Nebo jen neví, co má dělat? Počítejme s variantou, že oponent není osmiletá holčička (bez urážky, dámy) a dobře ví, co dělá. Každá trapa plní velmi dobře svou funkci a my si nyní přiblížíme, který otazník očekávat v různých situacích. – tuto pastičku jsme si popsali výše, tedy v kombinaci se Starving Buzzard. – velmi otravná, ale celkem předvídatelná. Většinou přichází ve chvíli, kdy máte na stole více obludek, a pokud máte Taunt, soupeř mu nenápadně nechá jeden nebo dva životy. – nejméně předvídatelná, dá se využít prakticky kdykoli. Většinou se používá, když je stůl úplně prázdný. Pokud nastane taková situace, pak doporučuji vytasit se s něčím velkým, tedy pět životů a více. , – mezi těmito pastmi není téměř žádný rozdíl, co se týče situace. Využívají se v momentě, kdy máte na stole jednoho velkého miniona. Soupeř samozřejmě nechce obdržet veliký damage, takže vám ho buď vrátí zpět do ruky, nebo otočí útok proti vám.

Tip

: Nesnažte se za každou cenu zbavit trap okamžitě. Například je lepší mít na stole Taunt se dvěma životy, než chtít udělit nějaký ten hit a přijít o něj. Nemluvě o tom, když Hunter třímá v ruce svůj a aktivováním každé pasti zvýšíte počet jeho použití. V klidu si počkejte na vhodnou příležitost aktivovat past ve chvíli, kdy pro vás nebude mít fatální následek. Na závěr vám chci popřát dobrý lov proti lovcům a doufám, že vám k tomu tento článek pomůže.

Naposledy upravil/a kmenos 08.03.2014 v 20:59:43.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet