Gift Exchange

„Santa Claus shazuje na bojiště bedny! Získej dárek tím, že rozmlátíš protivníkovu nebo svoji bednu!“

Gift Exchange je dvacátý sedmý Tavern Brawl. Vychází 16.12 ve 22:00.

Historie Tavern Brawlu

Start:   16. 12. 2015
Konec: 21. 12 2015 
 

Odměnou za výhru tohoto Tavern Brawlu je speciální card back Winter Veil Wreath. Na odměnu ve formě card packu zdarma si tedy před Vánoci můžete nechat zajít chuť. Mnoho hráčů si stěžovalo, že Blizzard jim zrovna na Vánoce odepřel to, na co se tak moc těšili a místo toho jim dá card back, který budou mít úplně všichni. Takže nebuďte překvapeni, že tento týden žádný balíček zdarma nebude.

Přehled

Pokaždé, když rozbijete váš nebo nepřítelův Winter's Veil Gift během vašeho turnu, dostanete kartu Stolen Winter´s Veil Gift. Zahrání této karty stojí 1 mana a dá vám pomocí discover mechaniky karty přístupné pro nepřítelovu classu nebo tu vaši. Jak je to možné? Záleží totiž, jaký dárek jste rozbili! Dárky z vaší části boardu totiž dávají karty pro vaši classu a dárky z nepřítelovy části boardu zase dávají karty pro jeho classu. Buďte tedy pořádný Grinch a nebojte se rozbíjet i své dárky, ať jich máte co nejvíce pro vás! Karty z dárků stojí o 5 mana méně. Hráči, který nebude mít na boardu dáreček, se spawne další. 

Jste-li Paladin, proti vám hraje Warrior a vy rozbijete během vašeho turnu bedýnku na vaší straně boardu a také na jeho, dostanete jeden dáreček ze kterého budou padat karty pro Paladina, a jeden, ze kterého budou padat karty pro Warriora. Z dárečku můžete navíc získat Hardpacked Snowballs, které fungují podobně jako Vanish a vrátí 3 náhodné nepřítelovy miniony do jeho ruky.

Taktika

Crazed Alchemist prohodí útok a HP miniona. Jelikož mají dárky hodnotu útoku 0, tak dostanou 0 HP a zemřou. Boom... získáváte dárek.

Confuse prohodí útok a HP všech minionů. Pravý spell pro toho správného chamtivého Grinche. Všechny dárky na boardu jsou vaše!

Divine Spirit zdvojnásobí HP dárku a společně můžete provádět hodně překvapivé comba.

Inner Fire nastáví útočné číslo dárku tak, aby bylo stejné jako jeho HP.

Vypisovat všechny buffy, které na dárky můžete použít, nemá smysl. Ve zkratce můžete vaše dárky využít jako miniony jen tím, že je nabuffujete pomocí minionů či spellů. Z dárku se tedy stanou dárky útočné, a když zemřou, ještě vás za to odmění. Tomu se opravdu říkají Vánoce. Jelikož by dárky měly dávat karty, které budou o 5 mana levnější, tak se určitě vyplatí rozbít jich co nejvíce.

Decky vytvořené hráči na tento Tavern Brawl

Přání na závěr...

Buďte tedy pořádní Grinchové a zničte vašim protivníkům Vánoce! Zničte jejich i své dárky! Poberte všechno! Doslova si nakřečkujte ruku! Připravte je o štěstí, naději a dárky! Pošlapejte jejich sny. Zabijte jim kapra. Rozmetejte tento prokletý svátek a poražte je... za odměnu dostaňte card back, a na balíček zdarma si nechte zajít chuť. Veselé Vánoce...



Naposledy upravil/a Jerryky 07.01.2016 v 07:47:48.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet