Gentlemen Cup - report z prvního týdne

První týden Gentlemen Cupu je za námi a my vám přinášíme jeho shrnutí a výsledky. Celou ligu odstartoval zápas týmů eSuba a MiA, kde náš domácí celek jasně zvítězil 4:0. Jediný hráč z MiA, který dokázal vyhrát alespoň jeden duel, byl sasT. Po této poněkud jednostranné záležitosti však na sebe strhlo veškerou pozornost střetnutí mezi DogeHouse a Meet Your Makers. Jakmile Ekop a Gnimsh z DogeHouse ovládli své zápasy, stejně jako Kunzi a ThijsNL z Meet Your Makers, skóre bylo srovnáno na 2:2 a přišel tak čas na rozhodující souboj. Jak jsme si vysvětlili v úvodním článku (k nalezení ZDE), nastoupit může pouze hráč, jenž si ve svém duelu připsal vítězství. O celkovou výhru si to tedy rozdali Ekop a ThijsNL. Celý souboj se nesl v tradičním duchu celé série – hra byla dlouhou dobu vyrovnaná. Nakonec ovšem ThijsNL s pomocí Huntera vyzrál na Shamana svého soupeře a zařídil tak překvapení, když si MYM dokázali s favorizovanými DogeHouse poradit celkovým poměrem 3:2.

 

Během druhého dne se poprvé v turnaji představil také druhý český zástupce, eEriness, jejichž soupeřem byli Planetkey Dynamics. Také tento duel nabídl pořádné drama a došel až do rozhodujícího souboje za stavu 2:2. V tomto finále se nám představila hned dvojice Čechů, za eEriness nastoupil Eliah a za Planetkey Dynamics nastoupil jeho jediný český zástupce – Via. Druhý zmíněný celý souboj ovládl a zařídil tak svému týmu cennou první výhru 3:2. V posledním zápase na sebe narazili vVv a Team Innovation a zde poměrně s přehledem zvítězili vVv 3:1, čímž si zajistili dobrou výchozí pozici pro zbytek ligy.

A jak vypadá tabulka po prvních zápasech můžete vidět na obrázku níže.

Příští týden se můžete těšit na zápasy DogeHouse vs. eEriness, mYm vs. eSuba, Planetkey Dynamics vs. Innovation a vVv vs. Team MiA.



Naposledy upravil/a Blam 28.05.2014 v 16:26:28.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Via 10.06.2014 13:06

Gentlemen Cup - Via vs. Nexoshttps://www.youtube.com/watch?v=rx3qHm2CkeU&index=6&list=PLkwl3amJxLo0pOJuwFbrOExMKKWsRT8CDGentlemen Cup - Via vs. Eliah https://www.youtube.com/watch?v=GFvGLui3b00&index=7&list=PLkwl3amJxLo0pOJuwFbrOExMKKWsRT8CD

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet