Fireside Gathering 2017

  Fireside    Gathering    Warlock   

Pokud nemáte problém s tím se družit a chcete potkat nové tváře, rozhodně neváhejte a čtěte dále, protože pro vás máme připravené kompletní informace o již probíhající události Fireside Gathering!

Letos probíhá Fireside Gathering po mnoha místech Česka i Slovenska a hráči si mohou z události odnést i nového alternativního hrdinu. Jde o gnómskou warločku Nemsy Necrofizzle. Hrdinka bude pro návštěvníky události dostupná samozřejmě zcela zdarma.

Založte vlastní Fireside Gathering

Každý z vás má možnost založit novou událost, ve které se setkáte s hráči Hearthstone. Bude k tomu potřeba minimálně třech hráčů, kteří vaši událost posvětí a událost tak bude veřejně dostupná na oficiálních stránkách FiresideGatherings.com.

 

Díky oficiální registraci Fireside Gathering budou hráčům dostupné ‚Fireside Brawls‘ a ‚Tavern Sign‘ přizpůsobení, kterým budou moci odlišit událost od jiných. Součástí brawlů budou také týmové bitvy.

 

Pravidla pro založení:

  • Zakladateli musí být více než 18 let.
  • Fireside Gathering musí být otevřeno veřejnosti a musí být umístěno ve veřejně přístupném místě, jako jsou třeba restaurace, kavárny, bary, atd.
  • Událost musí být oficiálně registrována přes web FiresideGatherings.com.
  • Nemsy bude přiřazena pouze hráčům, kteří se v průběhu události zúčastní speciálního brawlu. Sledujte tedy herní pokyny, ve kterých bude vše vysvětleno.

Jak najít Fireside Gathering?

Počet událostí roste každým dnem. Podívejte se na oficiální webové stránky, na kterých budete moci odfiltrovat události, které se dějí ve vašem okolí. Nemusíte se ovšem bát, v Česku i na Slovensku je událostí dostatek a každý si přijde na své!

 

 

Chystáte se letos navštívit některou z již naplánovaných událostí? Pokud ano, napište nám do komentářů, která to bude. :)


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Jax 18.10.2017 00:59

Ten kdo založí fireside,tak bude mít možnost vyhlásit speciální brawl a každý kdo se ho účastní dostane tu gnomku.Samozřejmě se můžu mýlit.

Jax 18.10.2017 01:01

Jinak pokud je tu někdo z Ostravy,tak se určitě chystá fireside.Kdo bydlí poblíž, či přímo v Ostravě,tak neváhejte a určitě se stavte.

Czeve 19.10.2017 17:09

@Jax Ahoj, nemůžu se dostat k informacím kdy a kde, máš info pls?

Jax 21.10.2017 10:28

@Czeve
Přímo ve hře je odkaz na fireside.Některé už proběhly.Jinak po potvrzení tvojí polohy,ti to najde nejbližší firesidy v okolí.

p.Marstasky 17.10.2017 23:00

taky bych to rad vedel,sice tu nejakej navod je,ale jestli se muzem zúčastnit toho speciálního brawlu i tak bez nejakeho zakladani na verejnosti....?

Budy 17.10.2017 17:24

Víte někdo, jak přesně získám Nemsy?

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet