Fireside Brawl v květnu 2018: Tavern vs. Lich King

  Lich    King    Tavern   

Lokální Fireside Gathering není jen o potkávání nových lidí a společném hraní Hearthstone. Je to také místo, na kterém můžete zažít i speciální brawly. Každý měsíc se tyto brawly mění a tento měsíc na hráče čeká již známý brawl – Tavern vs. Lich King!

 

Lich Kinga určitě zná každý! Hrozivá postava, která nás provázela celým datadiskem, vládnoucí armádě Pohromy díky mocnému meči jménem Frostmourne. Právě Lich King se vrací na tento měsíc do týmového Fireside Brawlu.

 

Základní informace o protivníkovi

  • Začíná s 1 000 000 HP.
  • Hero Power: The Scourge (2 Mana): Summon a 2/2 Ghoul.
  • Supreme Lich King používá hned několik velice silných karet, které nejsou hráčům dostupné. Používá ovšem také Death Knight karty, které jistě již znáte.

 

V tomto brawlu půjde samozřejmě o to, abyste jako tým porazili Lich Kinga, který bude mít opravdu obrovský počet životů. Abyste Lich Kinga porazili, budete muset spolupracovat jako jeden tým, poskládat s ostatními bojovníky opravdu silné balíčky karet a doufat, že Krále lichů porazíte. Rozhodně se nebojte poradit s celou skupinou hráčů, se kterou se budete snažit Lich Kinga porazit.

Jde opravdu o protivníka, kterého nejspíše neporazíte hned v prvním kole boje, takže nebuďte překvapení, že po vaší první smrti bude mít Lich King stále dost životů. Očekávat můžete také určité fáze boje, ve kterých bude protivník postupně měnit taktiku a schopnosti.

 

Nakonec nezapomeňte na to, že tento Fireside Brawl bude dostupný pouze do konce tohoto měsíce, takže pokud jste si jej ještě nevyzkoušeli, určitě neváhejte a podívejte se na nejbližší akci, která se určitě bude konat ve vašem okolí. Zde naleznete místa pro Českou a Slovenskou republiku.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet