CZC.cz spouští vlastní twitch kanál se známými streamery

Internetový obchod CZC.cz určitě znáte, ale možná nevíte, že jsou to geekové stejně jako my. A nyní si pro komunitu hráčů přichystali další parádní novinku.

 

CZC spouští vlastní kanál na Twitch.tv, kde bude probíhat zajímavý program s různými osobnostmi českého internetu. O bohatost programu se postarají streameři z různých odvětví, takže si každý nadšenec do her najde to svoje.

 

Máte rádi klasické hraní nejnovějších titulů? Preferujete raději profesionální hraní online her nebo byste si naopak rádi odpočinuli u kreativního streamu? Chcete vidět, jak se s vaší obíbenou hrou popasuje „gamer girl“? Posloucháte rádi dojmy z her nebo hardwarových novinek ve formě podcastů?

 

Ať už preferujete cokoliv z výše uvedeného, můžete se těšit také na různé soutěže o produkty od CZC.cz, showmatche mezi známými osobnostmi, turnaje, do kterých se můžete také zapojit a mnoho další zábavy.

 

Které známé tváře vás budou na kanále Twitch.tv/CZCtv pravidelně vítat a co od nich můžete čekat?

Ladies Gaming

Správná hráčka umí s klávesnicí a myší pořádné divy. Přesvědčit se o tom můžete během programu, který povedou tyto slečny.

  • Verunda: Známá česká Dotařka se určitě naučila spoustu zajímavých strategií na letošním turnaji The International, kde se byla podívat. Pro fanoušky MOBA her bude její stream ta správna volba.
  • Mescudy: Specialistka na hry od Blizzardu. Máte rádi World of Warcraft, Hearthstone nebo třeba Overwatch? Zapněte si její program.
  • Moonicka: Game, sleep, repeat. Takové je moto téhle slečny se slabostí pro FPS hry.
  • Ellienka: Pokud vám už píská v uších z bitevní vřavy nebo se vám vaří mozek z logických her, můžete si přijít odpočinout na kreativní stream Ellienky, která kreslí známé herní postavy. Třeba se i něco přiučíte.

PUBG/FORTNITE

Battle Royale hry v současnosti určují tempo herního světa, takže nesmí chybět ani na programu

  • TheCobra: Specialista na PlayerUnknown's Battlegrounds. Máte-li chuť na kuřecí večeři, nenechte si ujít tenhle stream.
  • Artix: Nejsledovanější hrou současnosti - Fortnite Battle Royale - vás bude provázet Artix. Scrimmy, turnaje a spousta známých tanečků vás čeká na jeho streamu.

 

CS:GO/LoL

Nesmíme zapomínat ani na staré klasiky. Hry, které můžeme zařadit mezi základní pilíře onlinovek, budou mít na starosti Deethane a Xnapy.

  • Xnapy: Známý hráč a komentátor League of Legends má spoustu zkušeností s nejhranější MOBA hrou a určitě se o ně s vámi rád podělí.
  • Deethane: Youtuber, streamer a občasný rapper Deethane se s vámi pokusí zneškodnit či naopak úspěšně odpálit bombu v Counter Strike: Global Offensive. A možná zabrousí i do League of Legends.

 

Hrej s Martinem Rotou

Nejnovější herní pecky ale i staré a osvědčené hry – takový bude program streamu, kterým vás provede youtuber Martin Rota, kterého všichni určitě dobře znáte.

Herní podcast

Nejnovější hry, herní akce, popkultura  a vše kolem. Přijď si poslechnout novinky z herního světa. O zábavu se postarají známí čeští youtubeři Sterakdary, Martin Rota a Flygun.

 

Hardwarový podcast

Hráč se nemůže nazývat hráčem bez pořádného herního stroje. Jaké železo vybrat a čemu se naopak vyhnout? To se dozvíte v podcastu , který si pro vás připraví Kuba Krumpolc.

 

ESUBA

Esuba je nejstarším a nejúspěšnějším profesionálním herním týmem v České republice a na Slovensku. Svými aktivitami již více než 14 let udává směr vývoje lokální herní scény a je příkladem pro celé generace, které sdílí společnou vášeň - dělat to co je baví. To se budu snažit předat i v rámci streamů pro CZC.cz a předat divákům maximálně edukativní gameplay.

 

Kompletní program na následující týden najdeš na www.Twitch.tv/CZCtv

O CZC.cz

Jsme ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou. V sortimentu máme přes 40 000 druhů produktů od notebooků přes mobilní telefony až po IT speciality.

 

Mezi naše zákazníky patří nejen domácí uživatelé, firmy, školy a instituce, ale také hráči a počítačoví nadšenci.

 

Program nového vysílání CZC.cz bude zkrátka našlapaný zajímavým obsahem, u kterého by žádný hráč neměl chybět. Tak neváhejte a už nyní zaškrtněte sledování kanálu na twitch.tv/CZCtv.

Tento článok je platenou inzerciou

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorom 128 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet