Clanwar mezi týmy Iron-Team a mYinsanity

Rádi bychom vás pozvali na sledování souboje mezi týmy Iron-Team a mYinsanity, který se uskuteční 18.3.2015 v 19:00. Streamovat jej bude na svém Twitch kanále Petr "CzechCloud" Žalud. Pro vítěze je nachystáno 200 €.

Iron Team Gaming

ITG je český amatérský tým, který vznikl v lednu 2014 a Hearthstone sekci začal podporovat koncem roku 2014. Vše to odstartovalo příchodem Štěpána "ecoo" Macha a od té doby tato sekce nasbírala 19 ocenění. Nejaktivnějším a také hodně známým hráčem je Daniel "Pt44h" Kýr, který se může pyšnit 3. místem ve Fujitsu #1 turnaji.

Sestava ITG:

 Martin "FrozenDew" Mašek
 Štěpán "ecoo" Mach
 Trung "Litig" Tran
 Dan "dannier" Šafařík
 Daniel "Pt44h" Kýr
 Patrik "Sh4dy" Hauk
 Martin "Takeno" Bureš
 Jakub "Countdowner" Mašát

mYinsanity

myInsanity je švýcarský profesionální tým, který vznikl v roce 2009. Nejdříve začal podporovat hry jako Counter-Strike: Source a Call of Duty. Později se přidávali i další včetně Hearthstone. Tento tým má i svůj vlastní gaming house a jeho HS sekce je tvořena taky dvěma českými hráči - Aleshem a Mirrarim.

Sestava mYi:

 Aleš "Alesh" Hemer
 Jan "Mirrari" Jestříbek
 Roman "Fake" Schick

Takže 18.3. v 19:00 hod. se sejdeme na Twitch kanále CzechClouda. Budete stát na straně českého týmu v čele s Pt44hem, nebo radši podpoříte švýcarský tým s českými hráči? A kdo si myslíte, že zvítězí? Sdělte nám svůj názor do komentářů.



Naposledy upravil/a Gregi1337 09.03.2015 v 14:48:39.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet