ANHL - 8. kolo

Osmé, předposlední kolo, je zde. Liga vrcholí a hráče čekají poslední rozhodující duely. Představme si ty dnešní!
 

Zápasy můžete sledovat již dnes od 18. hodin na tradičním The Nest streamu www.twitch.tv/the_nest

 

Mirrari vs. VanillaTitan


Tradiční vnitro týmový duel, jenž proti sobě svede zástupce týmu eSuba. Oba hráči nemohou být spokojeni se svým umístěním, to rozhodně neodpovídá očekáváním, se kterým do ligy šli. Obzvlášť Mirrari má co napravovat – stále čeká na svojí první výhru v lize. Vanilla, který byl před ligou pasován do role favorita, borec, který ovládá individuální statistiky Gentlemen cupu, se ale v naší lize trápí. Který z borců si vylepší svojí pozici?

Tip:
Vanilla dlouhodobě předvádí stabilnější výsledky, ale nemůžeme Mirrariho jednoduše odepsat. Půjde o vyrovnaný duel, který nakonec lépe zvládne Vanilla. 1:2



Esosek vs. VanillaTitan

Esosek je stále jeden z kandidátů na prvním místo ligy. Pokud dnes dokáže porazit Vanillu 2:1, tak vyrovná mentoRisena v čele tabulky. Vanillovu pozici jsem popisoval již výše. Opravdu není hráč, který by dával soupeři výhry jen tak zadarmo, navíc ho může hřát výhra ze sobotního Blizzfan turnaje.

Tip:
Další velmi vyrovnaný duel, ve kterém se představí největší jména naší scény. Pokud jsem proti Mirrarimu určil výhru Vanillovi, tak teď se proti němu musím obrátit. V tomto duelu zvítězí Esosek. 2:1


 

Mirrari vs. jckl

Při pohledu na tabulku by se mohlo zdát, že jde o nedůležitý souboj spodních příček, ale žádný duel není radno podceňovat. Teď se hraje hlavně o čest, jež zejména na Mirrariho straně utrpěla silnou ránu. Na tomto místě bych rád také připomněl Mirrariho výsledek ze sobotního turnaje, kde bohužel musel odstoupit z turnaje a skončil na čtvrtém místě, jinak by bojoval o příčky nejvyšší.

 

Tip:
Mirrari je na tolik kvalitní hráč, že si nezaslouží ukončit ligu bez jediné výhry. Naopak si myslím, že na jeho trápení by se velmi rád jckl přiživil. 1:2


 

H3llscreamGG vs. Killjadein

Stejně jako jsem nazval předešlý duelem duelem spodních příček, tento by mohl být naopak typickým středovým. Oba hráče dělí od sebe jen dvě příčky a oba hráči mají stále reálnou šanci promluvit do hry o místa na pomyslné „bedně“.
 

Tip:
Zde je tip snad nejtěžší ze všech dnešních duelů, jen těžko hledám důvody, proč by jeden z hráčů měl být favoritem, nebo naopak outsiderem. Tentokrát si výjimečně dovolím netipovat a sám se rád nechám překvapit, jak tento duel dopadne.





Naposledy upravil/a Kinedryl 25.06.2014 v 20:46:40.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet