Alien Nest HS Liga vítá další hráče

/pic/loga/anhl_logo
První 4 hráče, kteří postoupili z MČR žebříčku, jsme vám již představili. Na řadu přichází nejlepší hráči s Legendary rankem, který si své místo v Premier lize vydobyli mezi evropskou elitou.

jckl

rozhovor Jckl Jckl se na naší e-sport scéně pohybuje už řadu let. Coby hráč Counter-Striku dosáhl nemalé pověsti a i v Hearthstone dokazuje, že se s ním musí počítat. Patří mezi teď již pravidelné Legendary hráče a z šesti postupových míst mu patří 4. příčka. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jsi jedním z 6 hráčů, kteří se do Premier ligy v ANHL dostali na základě Legendary ranku. Dalším 20 hráčům se to bohužel nepodařilo. Jak náročné pro tebe bylo dosáhnout daného umístění? Než byla oznámena ta změna pro kvalifikování se do Premier ligy, tak jsem hodně padl v ranku, když jsem si zkoušel různé decky. V neděli sem to ale hecnul a během chvíle se naštěstí vytáhl zpátky na rank 100, takže to zas tak náročné nebylo. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Hráči u nás se už poměrně dobře znají z turnajů. Kterého z cz/sk hráčů by ses obával nejvíce, pokud by byl s tebou ve skupině? Nikoho a všech. Každý jeden zápas bude těžký a nikdo vám tu výhru nedá zadarmo. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jak vidíš své šance v Premier lize, na jaké umístění si v základní skupině věříš? Těžko říct, formát zápasu, že si můžete switchovat decky, jak se vám zachce, mi moc nevyhovuje a připadá mi, že ty zápasy jsou hodně random, takže si netroufnu tipovat. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Nedávno byly oznámeny ceny od Dellu a Alienwaru, o které se bude v ANHL hrát. Co na ně říkáš a kterou bys chtěl získat? Vzhledem k tomu, že jediné, co musíte udělat, je registrovat se a hrát, tak bych řekl, že ty ceny jsou více než super. Momentálně by se mi ze všech těch věcí nejvíc hodila sluchátka, takže asi to. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Poslední otázka směřuje komplexně k ANHL. Alien Nest liga je z našeho pohledu velkou výzvou, pro hráče i pro admin tým. Jak ty ligu zatím hodnotíš z toho, jak byla prezentovaná? Je super, že si vůbec někdo dal tu práci pro komunitu něco vytvořit a že HS dostane zase více prostoru. Ty streamy jsou určitě velké plus a jak znám Jumpa, tak to bude dále jen lepší a lepší.

H3llscreamGG

rozhovor H3llscreamGGH3llscreamGG se na české scéně objevil téměř z čista jasna. Nehrál turnaje až na jednu výjimku, nepatří mezi již proslavené hráče, kteří mají stovky diváků na streamu. I tak ale do Premier ligy patří. Proč? Na Battle Netu dosáhl 45. pozice v Legendu, tedy nejvyšší pozice ze všech přihlášených účastníků! [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jsi jedním z 6 hráčů, kteří se do Premier ligy v ANHL dostali na základě Legendary ranku. Dalším 20 hráčům se to bohužel nepodařilo. Jak náročné pro tebe bylo dosáhnout daného umístění? Ahoj! Bylo to poměrně obtížné, musel jsem odehrát velké množství her. Problém s Hearthstone ladderem je, že na umístění 100 a méně je potřeba mít na každou prohru tak 2-3 výhry, abyste byli na stejném místě. To v podstatě žádný balíček konstantně proti všem ostatním balíčkům nemá. Je tedy potřeba odhadnout, proti čemu budete asi tak hrát a s tím souvisí i trochu štěstí. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Hráči u nás se už poměrně dobře znají z turnajů. Kterého z cz/sk hráčů by ses obával nejvíce, pokud by byl s tebou ve skupině? Rankedy jsem začal hrát vážně teprve tak před měsícem, takže nejsem úplně seznámen se všemi hráči cz/sk scény. Už jsem hrál proti několika hráčům z eSuby nebo například proti Esoskovi. Všichni vypadají jako velice silní soupeři. Ale myslím, že mám šanci je porazit. Zbožňuji hrát proti těžkým soupeřům a těším se až proti nim budu moct znova hrát. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jak vidíš své šance v Premier lize, na jaké umístění si v základní skupině věříš? Momentálně ještě nevím, kdo všechno je proti mně ve skupině. Ani kolik lidí bude ze základní části postupovat, ale věřím si na postup. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Nedávno byly oznámeny ceny od Dellu a Alienwaru, o které se bude v ANHL hrát. Co na ně říkáš a kterou by jsi chtěl získat? Je úžasné, že takové velké značky jako Dell a Alienware daly ceny do turnaje. Díky tomu vznikne velká motivace a každý hráč dá do turnaje všechno. Přesně takovéto ceny pro turnaje jsou potřeba, aby v Česku a Slovensku vznikla veliká soutěživost mezi hráči a posílila tak vznikající scénu Hearthstone, která toho má ještě hodně před sebou. Go E-sports! [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Poslední otázka směřuje komplexně k ANHL. Alien Nest liga je z našeho pohledu velkou výzvou, pro hráče i pro admin tým. Jak ty ligu zatím hodnotíš, z toho, jak byla prezentovaná? Já jsem úplně nadšený z ANHL. Tahle liga je první krůček ke vzniku naší Hearthstone scény a doufám, že podobných lig a turnajů bude jen a jen přibývat. Admin tým bude mít určitě hodně práce, ale takoví zkušení admini jako Jump a Oenomauss si s tím určitě poradí. Byl jsem úplně nabuzený, když jsem o lize slyšel poprvé a nemůžu se dočkat až začneme hrát. GL & HF všem! Zdroj: http://www.playzone.cz

Naposledy upravil/a Glea'ar 03.05.2014 v 19:55:32.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet