Alien Nest HS Liga má své první dva bojovníky!

/pic/loga/anhl_logo
Jak už nejspíš víte, na scénu přichází první česká HS liga. Do této ligy se může přihlásit každý, avšak do Premier divize se jen tak někdo nedostane. Hráči jsou do ní zváni na základě umístění v žebříčku MČR, přičemž podmínkou je Legendary rank na ladderu Hearthstone. V této novince vám představíme první dva hráče, kteří v této nové divizi budou bojovat o čest, slávu i lákavé ceny! Dámy a pánové, představujeme Vanilla.Titana z týmu eSuba a Esoseka z klanu eEriness! Vanilla.Titan na MČR žebříčku obsadil tu nejvyšší příčku s 233 body. Mimo tento achievement si samozřejmě vybojoval i Legendary rank přímo ve hře Hearthstone. To ale není vše! Mezi jeho další úspěchy patří například první místo v HS turnaji v herně DISTRICT, nebo třetí místo v eSuba King of the Hill.
Vanilla Titan v Districtu spolu s Aleshem

Rozhovor s eSuba.Vanilla.Titanem:

[color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jsi jedním z hráčů, kteří se do premier ligy v ANHL dostali na základě MČR žebříčku a Legendary ranku. Které z kritérií pro tebe bylo těžší dosáhnout? Rozhodně MČR body, protože legend rank jsem měl hned během prvního týdne sezóny, zatímco MČR body jsem těžce grindil na úterních Playzone turnajích. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Hráči u nás se už poměrně dobře znají z turnajů. Kterého z cz/sk hráčů by jsi se obával nejvíce, pokud by byl s tebou ve skupině? Těžko říct, vyložený strach nemám asi z nikoho, ale třeba Aleshe a Viu bude těžké porazit. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jak vidíš své šance v premier lize, na jaké umístění si v základní skupině věříš? Z 10 lidí bych to viděl tak na 2-4. místo. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Nedávno byly oznámeny ceny od Dellu a Alienwaru, o které se bude v ANHL hrát. Co na ně říkáš a kterou by jsi chtěl získat? Ceny jsou velmi dobré, když jde o free-to-play ligu pro hráče všech ranků a myslím si, že by alespoň za tohle mohla CZ/SK komunita projevit trochu vděku. Asi jako všichni ostatní bych samozřejmě chtěl nový monitor, ale celkově budu rád za jakoukoliv cenu. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Poslední otázka směřuje komplexně k ANHL. Alien Nest liga je z našeho pohledu velkou výzvou, pro hráče i pro admin tým. Jak ty ligu zatím hodnotíš, z toho, jak byla prezentovaná? Ligu beru jako záležitost velmi příjemnou a šanci posunout úroveň Českého a Slovenského Hearthstonu o stupeň výš. Zatím liga vypadá úžasně, uvidíme jestli všechno bude probíhat jak má. Nápad premier ligy, která je tvořená 10 velmi zkušenými a kvalitními hráči ze které se zápasy budou streamovat a komentovat je velmi dobrý a něco co Česká scéna potřebovala. eEriness.Esosek v Hearthstonu také není žádným nováčkem. Má Legendary rank a se svými 150 body obsadil druhou příčku našeho MČR žebříčku. Mezi jeho další úspěchy by se mohl řadit eSuba King of the Hill turnaj, ve kterém si vybojoval druhé místo.

Rozhovor s eEriness.Esoskem:

[color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jsi jedním z hráčů, kteří se do premier ligy v ANHL dostali na základě MČR žebříčku a Legendary ranku. Které z kritérií pro tebe bylo těžší dosáhnout? Podle mého názoru je Battle.net ladder špatně koncipován, proto jsem se soustředil především na kvalifikační žebříček MČR. Jelikož ale postupovali jen čtyři hráči, tak konkurence byla vysoká, a proto si i umístění v žebříčku cením více. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Hráči u nás se už poměrně dobře znají z turnajů. Kterého z cz/sk hráčů by jsi se obával nejvíce, pokud by byl s tebou ve skupině? Do ligy vstupuji s velkým respektem ke všem hráčům, protože premier ligy se účastní elitní desítka hráčů z České a Slovenské republiky. Nejvíc se těším na souboj s králem kvalifikace VanillaTitanem, kterého považuji za největšího favorita. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jak vidíš své šance v premier lize, na jaké umístění si v základní skupině věříš? Nevím, jak moc úspěšný budu, ale určitě chci být mezi čtyřmi nejlepšími, kteří postupují do finále. Ligu si ale chci hlavně užít a porazit všechny hráče z eSuby. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Nedávno byly oznámeny ceny od Dellu a Alienwaru, o které se bude v ANHL hrát. Co na ně říkáš a kterou by jsi chtěl získat? Ceny se mi líbí a jakákoliv z nich by mi udělala radost. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Poslední otázka směřuje komplexně k ANHL. Alien Nest liga je z našeho pohledu velkou výzvou, pro hráče i pro admin tým. Jak ty ligu zatím hodnotíš, z toho, jak byla prezentovaná? Pro mě je liga největší Hearthstone událostí u nás a jsem rád, že jsem její součástí. Doufám, že celá akce bude mít hladký průběh a přeji celému admin týmu co nejméně problémů. Máte se tedy určitě na co těšit! Nezapomeňte sledovat další novinky, ať jste v obraze! Dokážete uhádnout, jací dva další hráči budou do divize pozváni, a s tím i představeni v příští novince? Své tipy můžete psát do komentářů. Zdroj: www.playzone.cz

Naposledy upravil/a Jirasul 29.04.2014 v 21:55:55.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet