Alien Nest HS Liga - 2 další hráči

/pic/loga/anhl_logo
Včera jsme vám představili první dva hráč Alien Nest Hearthstone Ligy. Dnes se dozvíte jména dalších 2, kteří se do prestižní premier ligy probojovali splněním 2 náročných podmínek - Legendary rank a Top4 v MČR žebříčku. Premier liga dnes vítá CzechClouda a Silhana! CzechCloud splnil podmínku Legendary příslovečně za 5 minut 12. Tvrdý víkendový run, kdy se dlouho potácel na hranici ranku 1 nakonec přinesl kýžené ovoce a Cloud se mohl radovat. Dosáhl Legendary ranku a zajistil si tak místo v Premier lize. V MČR žebříčku patří CzechCloudovi 5. místo a tak s jistotou můžeme říci, že si své místo v Premier lize po boku dalších špičkových hráčů zaslouží.

CzechCloud

czechcloud [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jsi jedním z hráčů, kteří se do premier ligy v ANHL dostali na základě MČR žebříčku a Legendary ranku. Které z kritérií pro tebe bylo těžší dosáhnout? Jednoznačně Legendary rank. Začal jsem grindit někdy před dvěma týdny a za celou dobu jsem se dostal pětkrát na rank 1 a vždycky spadl zpět, dokonce jednou i na rank 7. Nicméně potom co byla ohlášená podmínka legendary ranku pro premier ligu, jsem se rozhodl že to už konečně dám. Bylo to skutečně za pět minut dvanáct (v 17:00 v neděli před uzavírkou), ale podařilo se. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Hráči u nás se už poměrně dobře znají z turnajů. Kterého z cz/sk hráčů by ses obával nejvíce, pokud by byl s tebou ve skupině? Definitivně eSuba.VanillaTitana. Má úžasné deckbuilderské schopnosti a na turnajích neuvěřitelné štěstí, což jsou dva faktory, které často vyhrávají hru. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jak vidíš své šance v premier lize, na jaké umístění si v základní skupině věříš? Chtěl bych ji samozřejmě vyhrát, ale vzhledem k tomu, že konkurence bude šílená tak věřím ve zdravou TOP4. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Nedávno byly oznámeny ceny od Dellu a Alienwaru, o které se bude v ANHL hrát. Co na ně říkáš a kterou by jsi chtěl získat? Zcela upřímně jsem zklamaný, že jsme se nedočkali žádných finančních odměn, ale na druhou stranu HearthStone v Čechách a na Slovensku ještě není tak rozšířen jako třeba League of Legends. V případě, že bych si mohl vybrat, tak si vezmu Monitor Dell P2414H Profesional, protože jsem stejně plánovat pořídit druhý kvůli streamování. Jako další se mi líbi klávesnice od Alienware, kterou mi pravděpodobně zabaví přítelkyně, protože mám celé PC vybavené periferiemi od Steelseries. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Poslední otázka směřuje komplexně k ANHL. Alien Nest liga je z našeho pohledu velkou výzvou, pro hráče i pro admin tým. Jak ty ligu zatím hodnotíš, z toho, jak byla prezentovaná? Ještě jednou řeknu : “zcela upřímně”, v pravidlech pro kvalifikaci byli neskutečné zmatky a za posledních několik dní se změnilo snad naprosto všechno co mohlo. Na druhou stranu je to první liga podobného rozsahu v tomhle státě a pokud se skutečně naplní predikce 500 hráčů, můžeme říct, že to je ohromný úspěch. Slovensko na tom bylo s herní populací vždy slaběji. O to více se cení, když se někdo ze Slovenska dokáže nejenom dostat do popředí, ale i excelovat. To je případ Silhana, který nejenom patří mezi dlouhodobější Legendary hráče, ale své umění dokazuje i na zahraniční půdě.

Silhan

http://hearthstone.cz//pic/uploaded/rozhovor-silhan
Silhan na bootcampu v Alien Nestu
[color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jsi jedním z hráčů, kteří se do premier ligy v ANHL dostali na základě MČR žebříčku a Legendary ranku. Které z kritérií pro tebe bylo těžší dosáhnout? Jednoznačne MČR body, pretože je to dost hard ich grindit a hlavne keď som vymeškal veľa utorňajších playzone turnajov kvôli práci. A Legend rank je už samozrejmosť každu season. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Hráči u nás se už poměrně dobře znají z turnajů. Kterého z cz/sk hráčů by ses obával nejvíce, pokud by byl s tebou ve skupině? V hre ako hearthstone sa treba obávať každého súpera pretože s troškou štastia dokáže aj nováčik vyhrať. Preto nepodceňujem žiadného oponenta, ale ak by som mal menovať niekoho tak je to určite Via , je to slušný hráč a jeho buildy sú vždy neočakávané ale aj moji spoluhráči Al3sh3k a Vanillatitan sú silní hráči. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Jak vidíš své šance v premier lize, na jaké umístění si v základní skupině věříš? Verím, že sa dostanem do top 4 čo je vlastne na offline turnaj do Alien Nestu a tam je už vpodstate každý víťaz. Takže na 1-4 miesto si verím. No uvidíme ako sa bude dariť. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color] Nedávno byly oznámeny ceny od Dellu a Alienwaru, o které se bude v ANHL hrát. Co na ně říkáš a kterou by jsi chtěl získat? K cenám môžem dodať len to, že je to paráda. Dosiahli sme krásnu účasť v lige a ceny sú vynikajúce. Veľmi ma teší, že hearthstone má takúto veľkú podporu v CZ/SK. Neviem o žiadnej inej lige, ktorá by mala takéto ceny, čo robí z tejto ligy unikát a je hlavne prvá s takýmito nadupanými cenami. Napríklad ESL liga nemá žiadne ceny pre top ludí, takže môžme byť hrdí na takúto ligu. [color=DeepSkyBlue]Otázka:[/color]Poslední otázka směřuje komplexně k ANHL. Alien Nest liga je z našeho pohledu velkou výzvou, pro hráče i pro admin tým. Jak ty ligu zatím hodnotíš, z toho, jak byla prezentovaná? Tak určite je to veľká výzva a hodnotím ligu veľmi pozitívne. Hlavne sa teším na celkový priebeh premier ligy ale aj základných líg a ako budú vyzerať streamy a podobne. Verím že to bude kvalitná show. Zdroj: www.playzone.cz

Naposledy upravil/a Jirasul 29.04.2014 v 21:55:15.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet