Saviors of Uldum: Otázky a odpovědi a další

  Hearthstone    Saviors of Uldum   

Poté, co byl vypuštěn trailer k nové expanzi Saviors of Uldum a odhaleno několik karet, spustila se lavina otázek, jak bude co fungovat. Team 5 se tedy rozhodl na několik z nich odpovědět.

Otázky a odpovědi

Otázka (dále OT): Jak bude Battlecry Electra Stormrsurge fungovat společně v kombinaci s odměnou z nového Questu Corrupt the Waters?

Odpověď (dále O): Odměna bude fungovat úplně stejně jako to bylo s Brann Bronzebeard nebo Murmuring Elemental. Takže žádná změna v mechanice. Battlecry se spustí pouze dvakrát za sebou.

OT: Můžeme mít aktivní dva Questy naráz?

O: Ne, můžete mít aktivní pouze jeden. Druhý Quest nemůžete zahrát, dokud nebude splněn ten první.

OT: Objeví se oba Questy v počáteční ruce? (Mulligan)

O: Ano.

OT: Bude Questing Explorer fungovat se starými Questy?

O: Ano.

OT: Bude se Reborn mechanika počítat dvakrát v případě, že dojde k oživení (ressurect) toho miniona nebo dalším podobným mechanikám? Jednou původní minion (ještě s aktivní mechanikou Reborn) a podruhé znovuzrozený (Reborned) minion s jedním HP?

O: Ano. Deathrattly se se spustí dvakrát, jelikož jsou dvě kopie v množině mrtvých minionů. Všimněte si, že znovuzrozený minion, ten s jedním HP, může být vrácen zpět do hry s plným zdravím a mechanikou Reborn. Je to totiž plně funkční kopie. Podobně to funguje například s paladinským secretem Redemption.

OT: Znovuzrozený (Reborn) minion bude mít pouze 1 HP nebo se obnoví s plným HP, ale utrží takové zranění, že mu padne HP na 1?

OT:  Jak poznáme, že se Reborn spustil?

OT: Jestliže zkopíruji Znovuzrozeného miniona, dostanu mechaniku Reborn na zkopírovaného miniona?

OT: Co se stane, pokud Silencneme Reborn miniona s 1 HP?

O: Znovuzrozený minion se vrátí do hry s 1 HP, ale budete jej moci vyléčit do původního stavu HP.

O: To, že mechanika Reborn byla spuštěna poznáte podle vizuálníhho efektu. (Je to podobné, jako když zničíte Divine Shield).

O: Jestliže máte miniona s Divine Shieldem a ten mu zničíte a následně miniona zkopírujete, tak kopie nedostane Divine Shield. Stejné je to s Reborn.

O: Silence neodstraňuje Reborn. Stejně jako je to s Divine Shieldem.

OT: Sir Finley Mrrgglton byl zobrazen, jak jede na svém věrném oři. Jaké je jméno tohoto skvostného brouka?

O: Typ brouka na kterém jezdí je Jeweled Scarab. Co myslíte, jak by jej měl pojmenovat?

OT: Hero Power Ossirian Tear říká: Karty s mechanikou Vyber jednu možnost (Choose One) budou nyní kombinovat obě dvě možnosti. Jak to bude fungovat s Wardruid Loti?

O: Většinou píšeme text, tak aby byl lehce pochopitelný hned na první pohled a toto je dobrý příklad. Uvažovali jsme, že text bude znít: "nyní se budou kombinovat všechny možnosti", aby to bylo jasné v případě jedné konrkétní legendárky, zatímco u zbytku karet by to až tak jasné nebylo, proto jsme tuto možnost zavrhli. (Z odpovědi se dá vydedukovat, že Wardruid Loti bude kombinovat všechny možnosti). (pozn. redaktora - Nicméně nechápu, proč to nenapsali, jak původně uvažovali. Myslím, že hráči nejsou tupí Zombie a pochopili to).

OT: Sir Finley Mrrgglton je Mág?

O: Povolání Rena je založeno na úžasném pokladu, který nedávno objevil. To znamená, že Reno je pro tuto expanzi povolání Mág, kvůli svému dělu z kouzelných hůlek. Sir Finley Mrrgglton je Paladin mimochodem.

OT: Budou mít postavy v Saviors of Uldum stejné staty jako měly v League's of Explorers?

O: Určit takové staty by bylo skvělé, protože hráči by v tom viděli odkaz na Ligu Objevitelů. To je jedna z chvil, kdy si říkáte, že takový design je super. Nicméně tyto čísla jsou opravdu dobrá k balancování karet a jejich determinování k určitým kombinacím. Je však zapotžebí vzít v úvahu, že je zde mnoho faktorů, které určují staty karet. Správné vybalancování karty vs tempo karty vs potenciál pro různé kombinace a synergie.

Další detaily

Blizzard zdroj

Adventura

  • Detaily ohledně sólo Adventury k expanzi Saviors of Uldum, která vyjde v září, by měly být známy v následujících týdnech.

 Předobjednávky

  • Ode dneška až do spuštění expanze je možno předobjednat si expanzi Saviors of Uldum.
  • K dispozi jsou dvě verze předobjenávek. Obě dvě je možné zakoupit.

Questy

  • Questy jako mechanika zcela měnící průběh zápasu se opět vrací. Tentokrát však v zjednušené formě, kdy splnění questů by mělo být jednodušší a odmění hráče alternativní Hero Power.

 

 Vyjádření k problémům u mobilů při vydání patche 14.6

Chris Sierra zdroj

Zdravím přátelé

S vydáním updatu 14.6 jsme objevili nějaké otravné bugy, které vyžadují rozdrcení. V současnosti pracujeme nad fixem, který by měl vyřešit následující problémy:

  • Problém, kdy zmáčknete na mobilu tlačítko "Domů", zatímco hrajete zápas a pak jste se již nemohli připojit zpět ke hře.
  • Problém vyskakujího okna "Global Asset Celluar Download".

Co se týče problému při logování do hry, tak na tom stále pracujeme. Než toto opravíme, tak zatím se osvědčil postup: Odinstaluj a znovu nainstaluj. Toto by mělo patch správně importovat a neměli byste se již zaseknout ve dveřích Hospody. Omlouvám se vám za nedorozumění v mém předešlém sdělení. Nyný je vše aktivní na Google Play a mělo by brzy být i na iOS.

 

Prosíme vás, dejte nám vědět s vašimi zkušenostmi s tímto patchem. Samozřejmě budeme stále hru sledovat, kdyby se objevily nějaké nové problémy.

Užijte si skvělý týden!

 

Čus,

Chris_Attalus.

 

Co na to říkáte? Těšíte se na další expanzi?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet