Murlock Warlock-Bez peněz k legendám přilez

Je to již dlouho, co na našem webu vyšel nějaký deck review, a proto jsem se rozhodl k obnově seriálu Bez peněz k legendám přilez, který mnohým přinášel toužebné hvězdičky na ladderu.

Jako první se nám tedy po dlouhé době představí warlock. Konkrétně murloc warlock. Mnohým se teď určitě zachvěla bránice při představě tohoto decku v nynější metagame, ovšem opak je pravdou. První zásadní výhoda tohoto decku je ta, že ho nikdo nečeká. Pokud se nyní totiž potkáte s warlockem na ladderu, obvykle očekáváte Malygose, zoo či handlocka.
Balíček tedy zaskočí soupeře a mnohdy i rychle zabije.

Decklist není žádnou novinkou. Naleznete zde klasickou sestavu murloců jako za starých dobrých časů obohacenou o karty Puddlestomper a Imp-losion. Puddlestomper není nikterak zajímavý, spíše jde jen o vyplnění slabého 2-dropu a co se týče Imp-losion… No kdo by neměl rád ty malé Impy.

Mulligan je asi každému jasný, ale pro nové hráče ho raději zopakuji. Na úvodní ruce budete chtít Flame Impa, Void Walkera a jiné malé potvůrky. Ty následně přejdou v pravé murlocké peklo a ve finále bude skoro jedno, jakého murloca na stůl hodíte prvního. To vše je samozřejmě zakončeno klasickým finisherem ve formě Doomguarda. Gameplay je opravdu lehká a podobná zoo. Jediné, na co si dávat pozor je, aby byli murloci vykládáni na stůl v pravém pořadí.


Pozitiva +

  • Deck soupeře překvapí
  • Je rychlý a nekompromisní
  • Snadná hratelnost
  • Zábavný

Negativa -

  • Pokud vám nepřijdou alespoň průměrně dobré karty na začátek, jste v maléru.
  • Nemá direct removal na velké taunty.
  • Zvuk murlocků je po čase otravný a musíte ztlumit hru.

Závěrem

Deck je opravdu velice levný. Pokud totiž máte všechny murlocky ve hře, automaticky dostanete toho legendárního a nemusíte jej craftit. Balíček je zároveň rychlý a pro rychlý postup na ladderu dostatečně kvalitní alespoň do ranku cca 8 (dál jsem neměl čas hrát). Rozhodně tedy neslibuji 99.9% win ratio, ale na nižších rancích se pobavíte a zároveň postoupíte v žebříčku.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 01.07.2015 12:02

Vďaka, že ste obnovili tento seriál, je to vážne super!

lojza 28.06.2015 10:26

Osobne jsem murlock warlocka hraval kdysi, dodnes ho mam postaveny, ale tak nejak to poslední par mesicu s tim nejde...az se divim. Jasne, na lvl 5-6 se s tim clovek dostane hned, ale pak to nejde a nejde. Ale je to dane hodne stestim - pokud cloveku do zacatku neprijde ani 1 z 10 karet, kterou tam proste potřebuje, tak se to zacne srat :-(Imho je to balicek na urovni frost maga - tam se taky rychle dostanu na nejakej lvl 5-6, ale pak se to zasekne a moc to dal nejde.Obavam se, ze soucasna meta je klasika - 3 moznosti, pokud možno presne ten konkretni sestaveny balicek (který tedy hraje 100000 lidi) a jinak konec.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet