Reno N'Zoth Hunter

  MrDyDuska    Hearthstone    Hunter   

I když je Rexxar členem Grimes Goon rodiny, která se točí okolo buffování vlastních přívrženců, v současné metě prostě neobstojí. Co když ho tedy celého postavíme na hlavu a místo obvyklého tempo decku ho upravíme do podoby silného late game balíku? Reno N'Zoth Hunter se hraje stejně jako většina Reno balíků - controla nad boardem, snaha o budování postupného tlaku, comebacky skrze legendárního Reno Jacksona atd. Hunter díky jeho specifickým kartám však umožňuje využít naplno Battlecry schopnost N'Zotha, který v Hunterovi funguje po boku Ragnarose, jako velmi úspěšná "win condition".

 

 

Karty:

Barnes:

Jedete deck plný Deathrattle minionů či jiných potvor, které vám poskytují důležité synergie. Barnes vám na board dá jejich 1/1 kopii.

 

Curator:

Výplň tahu 7 a k tomu proliz Draka a Beasta spolu s 4/6 Tauntem v ceně.
 
 

 

 

Ragnaros: 

Potřebujete hrozit velkými miniony a z toho důvodu je tu Ragnaros, který rozhodne spousty her.
 

N'Zoth:

Battlecry v podobě oživení padlých Deathrattle minionů je vaše strategie pro lategame.
 
 
 
 

Strategie:

Jako u každého Control decku, vám půjde v prvé řadě o board. Mulliganem budete chtít najít karty, které skvěle vyplní několik vašich úvodních tahů. Karet, které vás budou stát 1-3 many máte v decku 17. Tudíž se nemusíte bát, že by celá vaše early game byla jen o používání rexxarovi hero power. Navíc velký počet minionů, díky své Deathrattle abilitě na boardu i po své smrti nechá alespoň pár malých minionů, kteří vám následně pomohou s tradeováním. Nemusíte se tedy přespříliš děsit ani soupeřových AoE spellů. No a vaším závěrečným klenotem pak bude mocný N'Zoth, který opět na vaši stranu hrací plochy povolá armádu silných Deathrattle minionů. Ne vždy tahejte hru až do late game fáze. Hunter pořád vyniká v tempo stylu hraní, díky kterému můžete soupeře (při soustavném používání hero power) přibližovat k nevyhnutelnému konci. 
 

Závěrem:

Pakliže si chcete odpočinout od kompetitivní mety u vašeho oblíbeného Huntera, neváhejte ani minutu nad touto jeho kontrolní verzí. Pobaví, potěší a rozhodně překvapí vaše soupeře. 

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet