Kobolds & Catacombs - Silver Vanguard

Hodinu po představení karty Lone Champion, kterou představil český hráč CzechCloud, byla představena další karta. Tentokrát webovou stránkou PCGamer.com! Představení této karty, stejně jako všech předešlých, je součástí týdenní akce, kdy karty představují členové komunity Hearthstone.

 

Novou kartu Silver Vanguard představil web PCGamer.com 22. 11. 2017 chvilku po 17. hodině na webu.

 

Nová karta - Silver Vanguard

Nová neutrální common minion karta, která stojí 7 mana krystalů, bude mít 3 / 3 (útok / výdrž). Speciální efekt je tentokrát Deathrattle: Narekrujtuje mioniona, který stojí 8 mana krystalů.

Kdy se objeví další karta?

A kdo bude mít na starost představení další karty v 21 hodin? Oblíbený streamer a YouTuber Octavian "Kripparian" Morosan! Představení bude na jeho YouTube kanále. Obrázek karty jako takové nenapovídá vlastně vůbec nic a proto nám klidně napište do komentářů, jakou kartu asi Kripparian představí.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Igi 23.11.2017 11:37

Vytáhne miniona z balíku a dá do hry - a v tomhle případě musí stát přesně osm man ..

Sarder 22.11.2017 20:41

Ten Recruit funguje ako?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet