Kobolds & Catacombs - Call to Arms

  Kobolds    Catacombs    Představení   

Třetí dnešní kartu představil v živém přenosu na webu Twitch.TV streamer Kranich. Jedná se další kartu z nového týdne komunitního představování karet do expanze Kobolds & Catacombs. Tentokrát se jedná o epickou kartu, která je určena paladinům!

 

Nová karta Call to Arms byla představena 27. 11. 2017 v jednu hodinu odpoledne.

Nová karta – Call to Arms

Epická karta Call to Arms, určená paladinům, bude stát 4 mana krystaly a obsahuje novou schopnost Recruit, kterou v tomto případě naverbujete 3 miniony, kteří stojí 2 nebo méně mana krystalů.

Kdy se objeví další karta?

Na další kartu si počkáme další tři hodiny. Představení proběhne ve čtyři hodiny odpoledne a menší nápověda pro kartu zobrazuje ženskou postavu, nejspíše nějakou krvavou elfku. Co myslíte, že se za kartou skrývá?

A co dál?

Pokud jste se tento týden na představování karet nesoustředili, rozhodně neváhejte a projeďte si články za poslední týden. Bylo představeno mnoho nových karet pro nejrůznější povolání. Pokud stále netušíte, co přinese nový datadisk Kobolds & Catacombs, určitě si přečtěte nás komplexní článek. No a samozřejmě nezapomeňte sledovat i samotnou kategorii datadisku, ve které se objeví stále nové články.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet