V Americe bylo zpřístupněno The Prologue & The Parlor!

Dnešním dnem v Americe odstartovala čtyřtýdenní párty v Karazhanu. Každým týdnem se nám odemkne jedno křídlo a dnes se nám odemkl The Prologue, který je pro všechny (I pro ty, kteří si adventuru NEKOUPÍ) a první patro - The Parlor! Předprodej bude dostupná do konce týdne, to znamená do neděle, takže neotálejte! Bohužel, i ti, kteří si adventuru koupí celou, musí čekat týden na další křídlo. 

Čtyřtýdenní párty začala!

Dnešním dnem odstarvoala v Americe párty v Karazhanu. Odemkl se nám Prolog a první křídlo. Z obou těchto "křídel" lze získat celkem 13 karet.

  • The Parlor se dá zakouit za 700 goldů.
  • Celou adventuru lze zakoupit za 19.99$ (USD)
  • Pokud si do konce týdne zakoupíte adventuru, získáte i card back.

V prologu na nás čeká Draenei jménem Malchezaar, jemuž budeme čelit s Medivhem. V dalším křídle s názvem The Parlor na nás budou čekat bossové Silverware, Magic Mirror a Black King, kteří s námi budou chtít slavit! Nebo my s nimi?

Američané si dnes užívají svých 13 nových karet a my musíme stále čekat do zítra! Jestli do půlnoci nebo do dvanácti dopoledne, nám bohužel není známo. Karty, které se dnes dají obdržet:

Co na karty říkáte? Těšíte se na ně? Jak se vám zamlouvají?

Níže naleznete několik fotografií ze samotných bitev a z toho, jak vlastně celá adventura vypadá! Fotografie jsou z webu hearthpwn



Naposledy upravil/a Jerryky 11.08.2016 v 20:33:40.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet